Świeżynek
|
|
Witam,
jak zrezygnować z subskrypcji e mail powiadomień dotyczących wątku, w którym brałam udział? Wiadomość skomentowana przez
Susanna
:
Ten wątek został przeniesiony z kategorii JEJKU! PROMOCJA DLA FORUMOWICZÓW!. |
|
Administrator
![]() |
|
Wchodzisz w "edycja profilu" i na samym dole masz listę wątków za które otrzymujesz powiadomienia. Wybrane musisz wyłączyć. ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Świeżynek
|
|
Dziękuję bardzo Susanno
![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
A ja subskrybuję wszystkie i przez to nie mam nieprzeczytanych postów. eKrawiectwo.net jest przejrzyste i nieskomplikowane. Jestem zachwycona ludźmi z forum i tematami. Susanna administratorka to bardzo taktowna i mądra kobieta.
Jak mam więcej czasu to czytam wątki sprzed mojej rejestracji. Skarbnica wiedzy. Dzisiaj leże chora. dopadło mnie przeziębienie to mam czas na buszowanie po forum ![]() Marta ________________________________________________________
Mowa szczera trwa wiecznie,
lecz fałszywa tylko chwilę. -Salomon- |
|
Administrator
![]() |
|
Mamomarto dzięki Tobie urosłam kilka cm ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
![]() ________________________________________________________
Mowa szczera trwa wiecznie,
lecz fałszywa tylko chwilę. -Salomon- |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.