Stara Gwardia
![]() |
|
Tak, jak w tytule.
WIecej tutaj http://monikowo.blogspot.com/2012/08/kto-chce-zestaw-nici-nozyczek-i-ubranko.html ________________________________________________________
|
|
Pogromca spamerów
![]() |
2012-08-08 21:54:33 Re: kto chce dostac torbe na maszyne do szycia, zestaw nici albo zestaw nozyczek?
|
ja bardzo chetnie przygarne ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
2012-08-09 09:15:45 Re: kto chce dostac torbe na maszyne do szycia, zestaw nici albo zestaw nozyczek?
|
Ja też dodałam swój komentarz
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
2012-08-09 09:16:35 Re: kto chce dostac torbe na maszyne do szycia, zestaw nici albo zestaw nozyczek?
|
i ja się zgłaszam do zabawy ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
2012-08-09 09:22:41 Re: kto chce dostac torbe na maszyne do szycia, zestaw nici albo zestaw nozyczek?
|
ja też z chęcią coś przygarnę
![]() |
|
Świeżynek
![]() |
2012-08-09 09:45:55 Re: kto chce dostac torbe na maszyne do szycia, zestaw nici albo zestaw nozyczek?
|
a ja napisałam komentarz [catneedle.blogspot.com] czego bym nieśmiało pragnęła.
:3 ________________________________________________________
http://catneedle.blogspot.com/
miauuuu. :3 |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
2012-08-09 10:26:28 Re: kto chce dostac torbe na maszyne do szycia, zestaw nici albo zestaw nozyczek?
|
Też się dołączyłam ![]() ________________________________________________________
www.zuchdziewczyna.pl
www.sowiadziupla.pl www.takielale.blogspot.com |
|
Świeżynek
![]() |
2012-08-10 13:04:42 Re: kto chce dostac torbe na maszyne do szycia, zestaw nici albo zestaw nozyczek?
|
Ja też napisałam, może mi coś skapnie
![]() |
|
Stara Gwardia
|
2012-08-10 19:21:06 Re: kto chce dostac torbe na maszyne do szycia, zestaw nici albo zestaw nozyczek?
|
a ja coś naknociłam, bo swoją opowieść wrzuciłam pod czyjąś odpowiedź. ![]() ________________________________________________________
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.