Niespodzianka
![]() |
|
Nowy kurs Jak uratować tą bluzkę?
zdj1 dziurka w bluzce zdj2 dziurka zdj3 zaznaczenie dolu bluzki wg. szablonu zdj4 obcięcie nadmiaru materiału zdj5 obszycie tu overlockiem-można również gęsto zyg-zakiem ________________________________________________________
Artur
|
|
Niespodzianka
![]() |
|
cd
zdj6 po przeszyciu należy przeprasowac zdj7,8,9 tak wygląda naprawiona bluzka Klientka rozerwała bluzkę, wiec trzeba bylo jakoś naprawić. To byl mój pomysł, ażeby dół pasował do całości- rękawy wykonałem tą samą metodą. Mam nadzieję,że podsunąłem Wam pomysł na uratowanie garderoby Pozdrawiam Artur ________________________________________________________
Artur
|
|
Stara Gwardia
|
|
SUPER!! po liftingu wygląda lepiej!!
|
|
Administrator
![]() |
|
Zdecydowanie lepiej ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
kto podpowie jakim sposobem Mistrz Artur wyrobił na zakrętach ?
zwłaszcza po wewnętrznej stronie łuku i czy to zwykły obrzut czy zawijany tym sposobem chciałabym obszyć cały wykładany kołnierz,w cienkim żakiecie, tak żeby i kołnierz i wyłogi nie miały wewnetrznego szwu ,ale właśnie taki overlockowy ,wzdłuż krawędzi zdjęcie pracy Artura znajduje się powyżej --- Ostatnio edytowane 2011-06-26 23:46:18 przez zanetta --- |
|
Pogromca spamerów
![]() |
|
hehe
Mistrz Artur zrobił pewnie mereżkę ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
.
--- Ostatnio edytowane 2011-06-26 23:43:21 przez zanetta --- |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.