Wersja do druku

2 strony: 1 2 >

Świeżynek
Po raz pierwszy na forum się chwalę :) Taką mam wenę szyciową :)na ekologiczne pieluszki. Otulacze są całkowice recyklingowe z wełny :), a pielusie z bawełny.

Załączone obrazy

Obrazy zostały zmienione. Kliknij przycisk 'Opublikuj' aby zapisać te zmiany!
Administrator
O matko... jestem w ciężkim szoku. Miśki z duszą, najprawdziwsze hand made ahhh :) jestem zachwycona!!

* Susanna szyje - mój blog :)

Pogromca spamerów
ale piekne :)
Świeżynek
dziękuję, misie jako modele są idealne, cierpliwe... :)
Stara Gwardia
Otulaczki i pielusie rewelacyjne, nie spotkałam się jeszcze z takim rodzajem prac.

Beata
szyjesz te pieluszki dla swoich dzieci ? Ja już dawno postanowiłam, że takich będę używała dla swoich dzieci, oczywiście kiedyś w przyszłości :) a jak Ty sama uszyłaś to i ja dam radę. Uważam, że takie są praktyczniejsze, i tak jak napisałaś, ekologiczne, no i ekonomicznie, sprawdzałaś jak się sprawują już ? :) Pytam z ciekawości :)
W każdym razie dają radę i tworzy się je raz a potem pierze i pierze. Jak mój syn był baaardzo malutki to nosił gatki podobne do tych ...czyli zwykłe gatki tyle, że z wełny, która zalanolinowana nie przepuszcza wilgoci :), a że naturalna więc gwarantuje "oddychalność"

Załączone obrazy

Obrazy zostały zmienione. Kliknij przycisk 'Opublikuj' aby zapisać te zmiany!
Stały Bywalec
Ja już dawno postanowiłam, że takich będę używała dla swoich dzieci, oczywiście kiedyś w przyszłości :) Uważam, że takie są praktyczniejsze, i tak jak napisałaś, ekologiczne, no i ekonomicznie (...)
Hmmm... Coraz więcej podobieństw... :)

Uważam, że takie pieluszki to świetny pomysł. A te są bardzo, bardzo ładne. Dużo ładniejsze niż te, które oglądałam w sklepach z takimi akcesoriami. :)

2 strony: 1 2 >

Zaloguj się aby napisać odpowiedź.