Wersja do druku

Świeżynek
Co o nich myślicie? Czy w takiej sypialni dobrze będzie się czuł też facet? Bo myślę nad przerobieniem wspólnej sypialni na poddaszu.

Sporo fajnych romantycznych sypialni jest tu - pokoje na poddaszu.

Mi się najbardziej jednak podobają te z motywem kwiatowym, znalazłam całą masę na inspireme.pl w dziale sypialnie. Najfajniejsze i najbardziej neutralne moim zdaniem:

Stara Gwardia
Hm:mysli: wszystko zależy od faceta. Mój mąż np: śmiałby się ze słoników przy suficie i napewno wybrałby tę drugą z motywem motyli i kwiatów na ścianie za głową.
Stara Gwardia
http://www.houzz.com/photos/bedroom

A może coś takiego?Lubię stronę houzz.Bardzo dużo ciekawych pomysłów do domu.

Ja nie bardzo lubię stylowych pokoi,ja lubię nowoczesne,sprawiające wrażenie uporządkowania i czystości,.Lubię pastelowe spokojne kolory,takie wyciszające.

Mnie z tych 3 podanych sypialni,też druga wpadła do gustu.
Stara Gwardia
Stały Bywalec
Ten ze zdjęć są przepiękne...aż chce się spać w takiej ;). Jestem na etapie urządzania sypialni i też poszukuję inspiracji. Mój mąż dał mi wolną rękę przy jej urządzaniu, bo to trochę jak kuchnia "moje królestwo". Już mam tkaninę na romantyczne firanki ;) i pomysł na poduszki. A co do reszty, to jestem fanką minimalizmu, bo w końcu mniej oznacza lepiej.
A co do facetów, to wydaje mi się, że mężczyźni i tak z sypialni korzystają w 2 celach tj. spania i spania :P:P:P:P:P

Ja także uwielbiam motywy kwiatowe, nie tylko w ubiorze ale również w dekoracjach wnętrz. Moja sypialnia jest biało-różowa a zasłony i lambrekin w przepiękne ogromne różowe róże.

Beata

Zaloguj się aby napisać odpowiedź.