Świeżynek
![]() |
|
Srebrny żakiet uszyłam już w zeszłym roku. Ten komplet
![]() Zapraszam na mój blog, koniecznie musicie zobaczeć suknię ślubną mojej siostry ![]() ![]() www.latanik.pl |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Bardzo ładne ciuszki, a suknia ślubna rewelacja!!!! ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Bardzo ladne ciuszki szyjesz, a suknia slubna przeurocza, pieknie sie Twoja siostra w niej prezentowala! ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Bardzo ładnie szyjesz!!!Szkoda,że nie mogę wejść na Twojego bloga...ciekawi mnie bardzo suknia ślubna szyłaś siostrze???
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Po pierwsze masz bardzo ładną siostrę. Suknia ślubna rewelacja a co mnie powaliło? Buty KORS. Zakochałam się w nich. Fajnie szyjesz-oryginalnie i widać że masz swój styl a to najważniejsze.
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Tak, szyłam ją siostrze. Iza robiła formę a ja szyłam
![]() |
|
Świeżynek
![]() |
|
A co powiecie na spódnice z gipiury, a do tego żakiet z burdy?
Sukienka Wonder Woman ![]() I moja kolejna siostra jako modelka ![]() Zapraszam na blog latanik.pl |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Wszystko bardzo podoba mi się!!!Ładnie szyjesz!!
|
|
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
Cześć Sylwia, ładnie szyjesz i masz niezwykle ciekawe pomysły łączenia różnych elementów stroju np.ta spódniczka z gipiury do żakietu i ciężkich butów, kapitalne !!
Prowadzisz wspaniały blog, jest co oglądać i poczytać, gratuluję ! Widać, że żyjesz modą. Mnie osobiście bardzo podobają się te jedwabne , długie letnie sukienki i Twoja niebieska, jedwabna sukieneczka, kapitalny fason. No i suknia ślubna Twojej siostry, bardzo, bardzo efektowna, taki grecki fason, odróżnia się od tych tradycyjnych sukienek z salonów. |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Łaaaał!!! Jestem pod wrażeniem. Piękne ciuszki. ________________________________________________________
Zapraszam na mój szyciowy blog:
http://kreaturka-mody.blogspot.com/ http://www.facebook.com/KreaturkaMody |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.