Świeżynek
![]() |
|
Witam, mam pytanie o kupno hafciarki, jestem tu nowa i pewnie powtarzam się z zapytaniem, ale chciałabym się dowiedzieć czy warto zainwestować 12000zł w używaną - huqsvarna desinger diamont - czy może jednak wydać to na nową, czy może ktoś mi to podpowiedzieć, pozdrawiam. Anna
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Aniu, masz możliwość wypróbowania tej hafciarki, jak pracuje? Warto ją sprawdzić przed wydaniem 12 tysięcy. Pozdrawiam Ania
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Dziękuję za odpowiedź. W zasadzie nie mam możliwości jej przetestowania ale Pani która ją sprzedaje oferuje się ją przywieść i nauczyć mnie jej obsługiwania oraz dodaje trochę dodatków w postaci nici hafciarskich co prawda niektóre trochę używane a niektóre nowe i jeszcze własne motywy wzorów razem z prawami autorskimi, jest tzw gra warta świeczki? Zależy mi na dużym tamborku a ona taki posiada 36x35, który osobno się dokupuje i kosztuje ok 450zł., więc nie wiem co mam zrobić jest to dosyć wysoka kwota.
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
ja mam janome MB-4
ma 4 nitki, nie wyobrażam sobie zmieniać kolor co chwila! zresztą niewiele udało mi się przez rok na niej zarobić, niestety ![]() 12 000 to bardzo dużo pieniążków hafciarki komputerowe obsługuje się intuicyjnie, żadne mecyje ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Na youtube jest pełno filmów różnych hafciarek
osobiście polecam MB4 najlepiej nową, jeżeli przechodzona to najlepiej 2-3 letnią i z małej firmy. |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.