Świeżynek
![]() |
|
Witam,
Jestem....tu jestem Zoją - imię rosyjskie - moje ukochane, ale sama w życiu codziennym używam nadanego mi przez rodziców jednego z bardziej pospolitych imion. Lat mam jeszcze 20 - niestety ten stan niedługo minie, a mieszkam obecnie w Trójmieście. Mam maszynę, manekina jeszcze nie, mam Burdy nowe i te z lat 80-tych. Mam pomysły, mam zdolność wynajdywania perełek w umiłowanych przeze mnie lumpkach/ targu jagiellońskim (tego drugiego zimą nie polecam ![]() Śmiem twierdzić, że do normalności mi daleko. W pakiecie z lekkim świrem, mój obecny TŻ otrzymał też niezdarność, roztrzepanie, bujanie w obłokach i fantazję...można by wręcz rzec...ułańską ![]() Tyle o mnie, na dobry początek, a kto będzie chciał wiedzieć więcej...to śmiało może zapytać...w najgorszym razie, metodą "na dyplomatę" wymigam się od odpowiedzi ![]() Z pozdrowieniami, Zoja --- Ostatnio edytowane 2012-09-01 22:48:32 przez Zoja --- |
|
Pogromca spamerów
![]() |
|
witaj ![]() ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Dobry wieczór ![]() i fajnie, że jesteś ![]() ________________________________________________________
www.zuchdziewczyna.pl
www.sowiadziupla.pl www.takielale.blogspot.com |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Cześć ![]() Poczucie humoru masz fajne ![]() Zoja - świetne imię! ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
|
|
Witaj!
Mieć znów 20 lat! Ach jak te lata szybko lecą! Moja mama zawsze mi mówi "Gdybym miała te lata co ty i ten rozum co teraz..." Kurczę, znowu muszę się z nią zgodzić... |
|
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
Zoja, witamy Cię na naszym krawieckim forum !! Musisz być ciekawą osobą, z polotem, humorem i fantazją, bo tak należy sądzić z opisu Twojej osobowości, jaką dałaś na forum. Serdecznie życzę sukcesów w szyciu......
--- Ostatnio edytowane 2012-09-02 01:53:14 przez Wojtek --- |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Witaj!!!
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Cześć
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Witaj! Dlaczego akurat Zoja? ________________________________________________________
Zapraszam serdecznie:
http://sylwia.szyje.com.pl/ |
|
Administrator
![]() |
|
Heheh to samo pomyślałam ![]() ZOja witaj. Mam nadzieję, ze wraz z z nami zaczniesz krawiecko się wyżywać i że będzie Ci to sprawiać przyjemność ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.