Stara Gwardia
![]() |
|
To fotki klopotliwej spódnicy
|
|
Niespodzianka
![]() |
|
Siemka
Spódnica wyszła superancko-brawo i oby tak dalej. Właśnie jestem tu,żeby innym pomagać-choć czasu często brakuje... Jeśli chodzi o następną-musiałby zobaczyć na figurze.. Nie widze jej na sylwetce,wiec gbybam-ściąć wierzchni przód zaraz za dziurkami i połaczyć ze spodnim klinem tak,zeby jeden nachodziłna drugi.W lini szwu,u góry można wszyć do samego końca kryty zamek. Po przymiarce,jeśli obwody są dobre nadmiar spodniego-ściąć.. To tyle,chyba,że wkleisz fotkę spódnicy na Tobie, to może wówczas bardziej doradzę Pozdrawiam Artur ________________________________________________________
Artur
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
![]() ![]() Wyjdzie nam caly wátek o spódnicach róznego kroju i fasonu -fajnie. |
|
Administrator
![]() |
|
Tydea pięknie Ci ta spódniczka wyszła, poradziłaś z nią sobie wyśmienicie. A Artur to ma głowę pełną pomysłów :] --- Ostatnio edytowane 2010-09-21 07:51:30 przez Susanna --- ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Tak to prawda z Arthurem
![]() Wklejam fotkę spódnicy na figurze.Spódnice zamierzam skrócić ,no i nie podoba mi się jak rozchodzi się dolem. Co z nia zrobic ![]() |
|
Niespodzianka
![]() |
|
siemka
tak na szybko nakreśliłem z przodu zamek tego samego koloru co w kieszeniach boki zwężyć i skrócić-pokaż kolana przód z guzikami sciąć oraz spodnią warstwę-szew może być przestębnowany dawa razy to tyle Pozdrawiam ________________________________________________________
Artur
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Twoja propozycja na tzw szybko dala mi do myślenia
![]() ![]() |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.