Stara Gwardia
![]() |
|
Mam problem,dostałam spódniczkę dzinsowá ale niestety za ciasná.Spódniczka jest za mala wszędzie tzn.w pasie,biodrach ,udach az do dolu.To jest dżins elastyczny.Tak myslalam ze poszerze ja po bokach wstawiając kliny.Jak myślicie czy wstawić podobny dżins czy moze kolorowe lampasy?
Ladnie proszę moze jakaś dobra dusza zrobi kurs obrazkowy . |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Moim zdaniem - nawet jeśli uda ci się dobrać podobny dżins, to i tak będzie widać, że spódnica była kiedyś za wąska. Jestem zdania, że jeśli czegoś nie można ukryć, co trzeba to maksymalnie atrakcyjnie wyeksponować.
Wszyłabym coś innego niż dżins. Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Wczoraj robiłam przymiarki ,pomyslalam ze moze wstawiłabym po bokach czarną tkaninę.Uniwersalny kolor pasujący do wszystkiego.
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
A moze by tak skrócić spódnice i odcięte Kawałki wstawić na boki?????
|
|
Administrator
![]() |
|
Tydeo ale wówczas odwrócisz fakturę materiału i mimo wszystko będzie widać różnicę. Oczywiście nie tak znacznie ale jednak będzie to widoczne. Ja bym postawiła na kontrastowe wstawki po bokach ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
A co myślisz o czarnych lampasach ,lub szarych po bokach?Mam nadzieje ze Arthur wstawi kursik obrazkowy jak mam sie do tego zabrać.
|
|
Administrator
![]() |
|
Myślę, że czarne lub szare będą jak najbardziej OK ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Niespodzianka
![]() |
|
Witaj
To,co wkleiłem to jest moja propozycja poszezenia spódnicy.Zostało to wykonane ze ścinków. Możesz również wstawić jeans lewą stroną na wierzch,będzie to ciekawym zestawieniem. Również dobrym dodatkiem do poszeżenia jest szeroka taśma w kolorze czarnym. Decyzja należy do Ciebie Pozdrawiam Artur ________________________________________________________
Artur
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Wlasnie na Ciebie Arthur czekałam
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Moja spódnica gotowa.Arthur mnie natchnął pomysłem z przewróceniem dżinsu na drugą stronę.Oj jak dobrze ze tu jesteście
![]() ![]() ![]() Idác za ciosem ![]() Spódnica jest kopertowa krojona z klinów -odstaje na bokach ,rozchodzi się przód co mi bardzo przeszkadza.Tak myslalam zeby wyrzucic jeden spodni przód i przeszyc ja z przodu (tylko kwestia guzików ,bo jak przeszyje razem przód to i będzie odstawac przy guzikach ![]() A co wy myslicie. --- Ostatnio edytowane 2010-09-17 09:58:12 przez tydea --- |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.