16 stron: « < 7 8 9 10 11 12 13 > »
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Mnie się podoba bez. Bardziej naturalnie i elegancko.
W ogóle - pięknie... Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Do chodzenia to mi się podoba bez koła, ale na manekinie koło pokazuje efekt objętości, a tak w ogóle to bluzka super, jestem fanką białych bluzek, mogłabym ich mieć tysiące jak niektórzy torebki czy buty.
![]() |
|
Mi się strasznie żakiet podoba
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dziekuje ![]() Zakiet w wiekszej jego czesci z Burdy 9/2012. --- Ostatnio edytowane 2012-11-18 22:15:30 przez replay --- ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Pod spodem jest bluzka czy wstawka? Podobają mi się takie bluzki ze stójką, ________________________________________________________
Mowa szczera trwa wiecznie,
lecz fałszywa tylko chwilę. -Salomon- |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Tylko zabocik ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Pięknie, brawo !!! ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Powiem tak: to chyba najelegantszy zestaw jaki wyszedł spod Twojej igły. I na mnie robi największe wrażenie! Jest po prostu PIĘKNY!! ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Po dluzszej nieobecnosci przedstawiam moj kolejny i prawdopodobnie ostatni w tym roku projekcik. No chyba, ze przypadkiem bede miala duuuzy nadmiar wolnego czasu i wykminie cos jeszcze ![]() Sukienka sklada sie z 4 elementow, wykonana oczywiscie z tafty i satyny + "kilometrow" koronki ![]() Tren mozna podpiac odrobine po bokach lub zupelnie skrocic go do dlugosci spodnicy. --- Ostatnio edytowane 2012-11-26 00:06:06 przez replay --- ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
O jasny gwint ale extra !!!! Widać duży nakład pracy, a najlepszy ten wpis : "... duuuzy nadmiar wolnego czasu..." ![]() ________________________________________________________
|
16 stron: « < 7 8 9 10 11 12 13 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.