16 stron: « < 4 5 6 7 8 9 10 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
Pragne poinformowac, ze udalo mi sie zakonczyc wreszcie moj kolejny projekt, ktorego to realizacja przeciagnela sie nieco w czasie z powodow powiedzmy rodzinnych ![]() W sklad projektu wchodzi zakiet uszyty na bazie wykroju z Burdy 9/2012 oraz spodnica skladajaca sie z 3 elementow (fioletowa spodnica, transparentna czarna spodnica + poduszeczka podnoszaca ja na pupie ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
O matko! Fantastyczne! Podziwiam! ![]() ![]() ![]() Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Pogratulowac, wyszlo swietnie! ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Piękna suknia i dodatki!!!
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dziekuje dziewczyny ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
patrzę i nie mogę pojąć jak to Ci tak pięknie wychodzi... ja bym takie cudo musiała miesiącami szyć i bym pewnie nigdy nie skończyła... lubie szybko widzieć efekt mojej pracy bo inaczej szybko się zniechęcam i porzucam projekt (a takich porzuconych kilka zalega na dnie szafy)
ogromne brawa za cierpliwość i fachowość ![]() ![]() ![]() ![]() szyjesz na zamówienia? ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
jeszcze nie, choc chyba bym chciala ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
najtrudniejszy pierwszy raz, bo trzeba się przemóc a później już leci ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Replay - z@jebiste rzeczy szyjesz ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
...też zaniemówiłam, obejrzałam wszystko i tak się zastanawiam, co Ty z tym robisz wystawiasz gdzieś czy co ? Może gdzieś wcześniej napisałaś, przyznam że nie czytałam całego wątku tylko zdjęcia oglądałam ________________________________________________________
|
16 stron: « < 4 5 6 7 8 9 10 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.