16 stron: « < 3 4 5 6 7 8 9 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
fantastyczne są Twoje spódnice ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dziekuje ![]() Dla odmiany od sterczacych kuperkow ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Pogromca spamerów
![]() |
|
ta z czerwonym piekna ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Piękniste!
Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Replay bardzo ładnie tworzysz,mówiłam Ci to już nie raz i nie dwa....Może to jest pomysł,aby na tym zarabiać????Szkoda,aby tak piękne dzieła miały wisieć upchane w szafie!Jak robisz kuperek???Czy tworzy go tylko drapowana część tkaniny czy podkładasz coś?Podpowiem Ci,że widziałam taką suknię z kuperkiem dawno temu...ale wiem na pewno,że krawcowa uszyła taki woreczek(podusię) z tiulu tam włożyła resztki tiulu i zamocowane to było do halki....i kuperek był!!!
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dziekuje dziewczyny ![]() Trinny te moje 3 czesciowe spodnice maja taki kuperek jak na fotce, do jednoczesciowych jeszcze nie doszywalam ale moze to jest pomysl? ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Na dobranoc troszke "spokojniejsza" 3 czesciowa spodniczka ![]() ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Skąd ty tyle czerpiesz inspiracji na tyle pomysłów kiecki są zabójcze bardzo piękne i szykowne.
Wielkie brawa dla Ciebie. ![]() ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Tak, tak ten "kuperek" nadaje kształtu spódnicy ![]() Nie interesuję się koda ubiegłych wieków ale kiedyś chyba każda dama miała założony taki "kuperek" pod spódnicą ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
jak tu fajnie, historycznie, mozna uciec na chwilke od rzeczywistosci... ________________________________________________________
|
16 stron: « < 3 4 5 6 7 8 9 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.