Stara Gwardia
![]() |
|
nie ma za co przepraszac ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Replay bardzo ładnie szyjesz!Podziwiam!!!
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dziekuje Trinny ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Jak tobie się udało coś tak pięknego uszyć o tej czarnej teraz pisze, ja szyje dużo rzeczy ale czegoś takiego to nie jestem wstanie uszyć, powaliła mnie na kolana cudowności. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Jak zaczynalam bawic sie w szycie w tego typu stylach i patrzylam na fotki w necie to tez tak mowilam jak Ty ![]() ![]() Wlasnie mam na maszynie kolejna kiecke no i zobaczymy co to wyjdzie ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Uf skonczylam dzis spodnice, nad ktora spedzilam 3 dni szyjac ja w wolnych chwilach.. Spodnica miala nawiazywac do spodnic z epoki wiktorianskiej i lat 1880, czyli sylwetki S. Nie wiem czy osiagnelam cel bo sama nie jestem w stanie oceniac swoich wypocin :P i znow czym na nia dluzej patrze tym mniej mi sie podoba :/ Czy wy tez tak macie?
Spodnica jest na turniurze, ktora uszylam wykorzystujac fiszbiny. Spodnice mozna nosic rowniez bez turniury, drapowana czesc w kolorze sliwkowym rowniez jest uszyta odzielnie (tu pytanie jak sie nazywa w krawiectwie taki ogon? ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Powiem,że REWELACYJNIE szyjesz!!!To wszystko to bardzo dużo ciężkiej pracy co zrobiłaś(nie pomijając,że pewnie długiej modlitwy na kolanach przed manekinem bynajmiej ja tak upinam doły....brrr kolana czerwone)Pytasz o ogon nie wiem czy pytasz o TREN po prostu?Co robisz z tymi pracami?Mogłabyś je gdzieś sprzedawać np do teatru???Myślałaś o tym?
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Suknia cudna, szkoda że tak mało okazji żeby wdziac takie cudo. ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dziekuje dziewczyny za dobre slowo ![]() Trinny w odniesieniu do mojej spodnicy pytam o to drapowane "cos" w kolorze sliwki, to tez tren? Poki co caly czas sie ucze a to co uda mi sie uszyc wystawiam najczesciej na aukcje. O teatrze nie myslalam ale faktycznie moze to dobry pomysl na przyszlosc? ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Śliczne wszystkie uszyte przez ciebie spódnice
![]() |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.