Stara Gwardia
|
|
Mnie podoba się ostatnia spódnica. ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Ta ostatnia podoba mi się najbardziej coś podobnego chciałam do swojej sukni ślubnej ale sama już nie wiem co mam sobie uszyć. Gratulacje wszystkie wyszły doskonale ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Wlasnie dzis skonczylam kolejna spodnice a wlasciwie prototyp spodnicy, ale czym dluzej na nia patrze tym mniej mi sie podoba :>
Mam jednak nadzieje, ze jak na nia spojrzycie to skojarzy sie Wam z epoka wiktorianska, przynajmniej taki byl zamysl.. ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Bardzo mi się podobają Twoje spódnice ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dziekuje ![]() No troszke zabawy jest, ale w zasadzie to ja sie takich cudakow drapowanych dopiero ucze no i w zwiazku z tym pewnie mi sie schodzi z tym dluzej. Wprawiona krawcowa sieknelaby taka kiecke raz dwa ![]() ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Koleżanko a wykrój na to cudo to skąd wzięłaś bo wyglada jak z żurnala tylko pogratulować no i zapewne duzo czasu zajęło szycie
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dziekuje ![]() Spodniczke zmontowalam bez wykroju jedynie naogladalam sie zdjec tego typu kiecek w necie ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Imponująca!
Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Świetne spódnice-idealne do glanów i mrocznego makijażu. Szyjesz dla siebie czy sprzedajesz to gdzieś?
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ten styl mi sie podoba ale nie mialabym odwagi by w cos takiego wskoczyc ![]() ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.