16 stron: « < 2 3 4 5 6 7 8 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
Wczoraj udalo mi sie skonczyc taka oto kolejna spodnice w stylu wiktorianskim ![]() Znow sa to trzy elementy: Glowna czarna spodnica Tren Turniura ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
O matko - cudne! Powiem Ci, ze chciałabym choć raz założyć taką spódnicę, do tego piękny gorset i zrobić sobie sesję foto ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
O jasna anielka! Piękna!
Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ciesze sie, ze sie wam podoba ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
oj, robi wrazenie! ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dla oddechu od draperii i falban, asymetryczna spodnica "prosciutto" ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
podoba? to mało powiedziane, cudne są Twoje spódnice, szkoda że ja mam swojego tyłu tak dużo i w takiej spódnicy to bym nie wyglądała ![]() ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Mmm fajna! Szyłam podoby fason latem. Dzianina i tiul z wierzchu - bardzo wygodna kiecka ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dziekuje ![]() Ta fioletowa wyzej to akurat z "niechcianej" tafty, "niechcianej" bo wyslano mi nie ten kolor co chcialam odsylac sie nie oplacalo wiec dolozylam troche czarnego transparentnego czegos no i wyszla taka nawet ciekawa kolorystycznie ![]() Dzis skonczylam mega dziwaka ![]() "Kuper" zrobilam z czerwonej organzy i dodatkowo udrapowalam doczepiajac elementy starej bizuterii.. --- Ostatnio edytowane 2012-10-24 00:18:25 przez replay --- ________________________________________________________
|
16 stron: « < 2 3 4 5 6 7 8 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.