Wersja do druku

3 strony: < 1 2 3 >

Stara Gwardia
cześć:) początki są trudne, a później już z górki;)
Dzis rozkminilam wiele w mojej maszynie, tylko najgorsze te tlumaczenie wszystkiego, z ang nie mam problemu ale sa wyrazy ktore nic mi nie mowia i ktorych naprawde nie znam, wiec pozniej tlumacza wlaczam i jade z trescia. I juz wyszlo mi ustawianie sciegow aby petelki sie nie robily, mam doklkadnie wypisane jaka odleglosc nalezy wybrac oraz jakie napiecie, wiec juz co nieco mi wychodzi. Ciesze sie jak male dziecko :)
Świeżynek
Wycudowalam dzis fartuszek dla coreczki mej, ahh ale reka lata mi strasznie i nie szyje prosto, ale nauka nauka nauka i bedzie dobrze ,,,,, oby ;)

--- Ostatnio edytowane 2012-09-24 00:51:18 przez Sylcia ---
Administrator
Wycudowalam dzis fartuszek dla coreczki mej, ahh ale reka lata mi strasznie i nie szyje prosto, ale nauka nauka nauka i bedzie dobrze ,,,,, oby ;)

No pewnie, że będzie lepiej! Tylkot rzeba dużos zyć i do wszystkiego się przykładać :tak:

* Susanna szyje - mój blog :)

Świeżynek
Cześc wszystkim ja tez szyję. Jestem z wykształcenia krawcową -technikiem odziezowym ale pracuje w zupełnie innym zawodzie
mam nadzieje że czasami bede mogła skorzystac z waszych porad i pomocy :) pozdrawiam
Stara Gwardia
Miałam problemy z przeczytaniem twojej nazwy :) Zapraszamy do udziału w forum!
Świeżynek
Miałam problemy z przeczytaniem twojej nazwy :) Zapraszamy do udziału w forum!
Dziękuję:) miło mi
Świeżynek

No pewnie, że będzie lepiej! Tylkot rzeba dużos zyć i do wszystkiego się przykładać :tak:
przykladam sie przykladam :) tylko te dlonie musze wycwiczyc :)

Cześc wszystkim ja tez szyję. Jestem z wykształcenia krawcową -technikiem odziezowym ale pracuje w zupełnie innym zawodzie
mam nadzieje że czasami bede mogła skorzystac z waszych porad i pomocy :) pozdrawiam

hejka :) i ja nie umialam sie doczytac nazwy :P wybacz :):):) milo Cie kolejna osobke szyjaca mamy w gronie :)
Świeżynek
Ohh ciezko mi ciezko, bo szycie w prostej linii strasznie mi wychodzii :(
Świeżynek
Czesc Sylwia , no ja tez mam problemy z szyciem hehe , bede miec duzo stresu ... POMOCY !!!

3 strony: < 1 2 3 >

Zaloguj się aby napisać odpowiedź.