Świeżynek
![]() |
|
Zespół Szkół Ogólnokształcących i Przemysłu Skórzanego organizuje kurs kaletnictwa w Krakowie
Kurs jednak nie wystartuje, jeśli nie uzbiera się przynajmniej 20 chętnych. Dlatego zapraszam wszystkich chętnych do składania podań (żadne dokumenty narazie nie sa potrzebne, jedynie podanie). Nie jestem pracownikiem szkoły, po prostu chcę brać udział w kursie Wszystko co wiem, to, że: kurs jest BEZPŁATNY! nie ma ograniczeń wiekowych (przynajmniej w górę ) organizuje go ZSO i Przemysłu Skórzanego w Krakowie Niestety nie wiadomo jak długo będzie trwał, w jakich godzinach się odbywał itd, ponieważ to zostanie ustalone, jeśli uzbiera odpowiednia ilośc chętnych. podania były zbierane do 20 września ale okazało się, że wciąż zbierają chętnych (nie wiadomo jak długo, może do czasu aż zbirą komplet) podanie jest zwykłą kartką z imieniem, nazwiskiem i numerem telefonu można się zapisać również telefonicznie (chociaż według p. dyrektor podania są milej widziane, bo łatwiej będzie im udowodnić, że zebrali odpowiednią ilość chętnych) kontakt ze szkołą: 12 266 17 74 (sekretariat, nie trzeba wybierać wewnętrznego) To jedna z niewielu (jeśli nie jedyna) szansa żeby nauczyć się pracy ze skórą, nikt nic podobnego nie organizuje |
|
Świeżynek
![]() |
|
ale czemu tak daleko? kraków jest tak daleko... ja bym z chęcią wielką poszła na taki kurs
|
|
Administrator
![]() |
|
Skoro organizuje go ZSO i Przemysłu Skórzanego w Krakowie to zależy im aby kurs był w siedzibie szkoły.
W każdym razie gdybym tylko mieszkała bliżej - z przyjemnością zapisałabym się na kurs. ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Zgłosiłam się ![]() ale kurs będzie od lutego pod warunkiem że uzbierają ochotników jest już 10 osób. ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Aaaaaa to się zgłoszę jutro ![]() ________________________________________________________
www.zuchdziewczyna.pl
www.sowiadziupla.pl www.takielale.blogspot.com |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
okazja do poznania się ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ale jak się zapisać, jak nie wiadomo ile i kiedy. Zresztą, skóry chyba nie ruszę, bo odpowiedni sprzęt by trzeba, choć sparwa bardzo fajna.
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Wiadomo że w lutym 2013r. zapisać się można telefonicznie, jeśli uzbiera się 20 osób to oni od dzwonią z zapytaniem czy nadal cię to interesuje i podadzą więcej szczegółów ![]() ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Na stronie szkoły jest już dostępne podanie, które należy wypełnić i im odesłać (może być mailowo) - http://zso.szkola.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=14&Itemid=14
A tak na marginesie, to kurs jest bezpłatny, we wpisowe nie trzeba inwestować, więc nawet jeśli się okaże, że godziny jednak nie pasują albo po prostu już się nie ma ochoty można z kursu zrezygnować ![]() ![]() --- Ostatnio edytowane 2012-10-07 22:17:33 przez mechantloup --- |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.