22 strony: < 1 2 3 4 5 6 7 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
Bardzo dziękuję! Starałam się ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Trochę porobiłam zdjęć i pochwalę się swoimi dzierganymi ciuszkami ![]()
![]() |
|
Przygarnęłabym wszystkie trzy, ale chyba chaber najbardziej.
Maskotki bardzo fajne, motylek rządzi ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dziękuję! Właśnie chaber jest najlepszy, po prostu idealny ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Jejku, jakie fajne! Mi się szary strasznie podoba! Bezrękawniki wracają i muszę sobie jakieś wydłubać!
Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Bezrękawniki są bardzo wygodne, nie za ciepło w nich i nie za zimno, no i szybciej się robią niż sweterki ![]() A właśnie przypomniałam sobie że mam jeszcze jeden "wielki" sweter do pokazania... Może jutro zdążę zrobić zdjęcie. Wielki bo ciężki ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Różowy! Bo uwielbiam róż ![]() ![]() --- Ostatnio edytowane 2012-10-31 12:25:39 przez Susanna --- ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
I znowu skarpetki ![]() Szare w paski są bardzo ciepłe, włóczka z merynosa. A te drugie to takie zwykłe, z włóczki skarpetkowej.. ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ależ te Twoje dziergane maskotki są przepiękne ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dziękuję bardzo!