22 strony: « < 3 4 5 6 7 8 9 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
Jakiś czas temu zaczęłam robić szal z włóczki Kid Mohair. Wzorek znalazłam w internecie z jakiejś chińskiej gazety…
Namęczyłam się troszkę, ale wygląda chyba ładnie. Co Wy o tym sądzicie??? ________________________________________________________
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
![]() ________________________________________________________
szycieeli |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
są bajecznie piękne ,świetny pomysł ________________________________________________________
szycieeli |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Krestik, Twój szal to wyższa szkoła jazdy. Bardzo ładny.
|
|
Administrator
![]() |
|
Ulala piękny i gustowny szal. Jak pajęczynka wygląda. Lubię takie romantyczne klimaty ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dziękuję dziewczyny!!!
Długo się robi taki szal, ale efekt końcowy jest zadowalający. Prawdę mówiąc coś bym poprawiła w tym szalu, ale teraz długo nie będę miała ochoty na udzierganie następnego ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Kochani już w czwartek Walentynki !!!!
Życzę wszystkim duuuuużo miłości z wzajemnością… Małe kotki-breloczki powstały z włóczki akrylowej, szydełko nr.2. Jednego z nich zamierzam przyczepić do mojej torebki, podoba mi się taki mały kolorowy akcent na czarnej torebce ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Chyba większość osób zna ten serial o przygodach czterech ośmiolatków, mieszkających w małym amerykańskim górskim miasteczku South Park.Zrobiłam na razie 2 maskotki: Stan Marsh i Kyle Broflovski... ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Świetne!
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dziękuję !! Trzeba się zabrać za pozostałą dwójkę ![]() ________________________________________________________
|
22 strony: « < 3 4 5 6 7 8 9 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.