22 strony: « < 6 7 8 9 10 11 12 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
śliczne no jak żywe ![]() ![]() ![]() podziwiam ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dziękuję bardzo!
Dzisiaj prawie skończyłam robić kolejną maskotkę, postaram się jutro zrobić fotki ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Waleczna a'la Merida ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Zapraszam serdecznie na moje pierwsze Candy!!!!
Do wygrania "Mały Żeglarz" ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Łuczniczka i marynarz świetni.
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
![]() Zapraszam dziewczynki na Candy!!!! ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Akurat troszkę się ochłodziło, a ja skończyłam bolerko które w sam raz będzie się nadawać na troszkę chłodniejsze dni. Bolerko jest troszkę luźne, lubię takie workowate rzeczy. Myślę że fajnie by też wyglądało takie bardziej dopasowane . ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Urocze bolerko w pięknym kolorze
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dziękuję! Włóczkę mam już od kilku lat chyba, i nie wiedziałam co z niej wydziergać, ale bardzo mi się podoba ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ostatnio nic mi się nie chcę, ani szyć ani dziergać… Jakaś taka niemoc dopadła…
Ale na miejscu spokojnie siedzieć nie mogę, więc udziergałam Sowę. Autorem oryginalnej sowy jest Alan Dart. Jego maskotki są rewelacyjne! Daleko mi jeszcze do niego… ale się uczę ![]() Moja wygląda tak: ________________________________________________________
|
22 strony: « < 6 7 8 9 10 11 12 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.