22 strony: « < 9 10 11 12 13 14 15 > »
Świeżynek
![]() |
|
Coś pięknego.
![]() |
|
Świeżynek
![]() |
|
Animaskotki są super
![]() Zobacz http://www.systemdobip.pl/ bardzo dobra oferta --- Ostatnio edytowane 2013-10-10 22:03:38 przez Gorbik --- |
|
Świeżynek
![]() |
|
A nie wiesz może gdzie znajdę schemat albo jak mniej więcej się robi taką rycerską czapeczkę albo może mogła byś mi udzielić jakiś wskazówek ?
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dawno mnie tu nie było i nic nie pokazywałam. To bolerko zrobiłam na zamówienie jeszcze we Wrześniu. Opis jest dostępny na Raverly. Więcej info na moim blogu ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dzięki! Nie wiem niestety gdzie są jakieś kursy z dziergania, jakoś sama się uczyłam dziergać. W internecie jest dużo informacji i filmików. Te ostatnie bardzo polecam, bo sama też ciągle z nich korzystam ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Wrzucam osatnie moje małe dzieła.
Prosiaczek i Reksio. Już w tym miesiącu urodzi nam się synek, więc mam nadzieję że mi wybaczycie że prawie tu nie zaglądam. ![]() Życzę wszystkim Szczęśliwego Nowego Roku!!! ________________________________________________________
|
|
Pogromca spamerów
![]() |
|
ale piekne i ten szampan ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Rzeczywiście bardzo ładne ![]() ________________________________________________________
"Świat jest dobry ,ludzie w większości nie"
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Gratulacje, a maskotki piękne, piękne, piękne. Moja pierworodna chciała się wziąć za szydełko, ale nie ma cierpliwości. ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Wow!!!!!!!!!!!!!! Lubię szydełkować, ale Twoje dzieła mnie onieśmielają ![]() ________________________________________________________
Porządek powinien brać przykład z bałaganu i robić się sam. |
22 strony: « < 9 10 11 12 13 14 15 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.