22 strony: « < 8 9 10 11 12 13 14 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
Ja bym chyba robiła rok, albo i kilka lat ![]() ________________________________________________________
Mój blog: Yeshka Gone Wild |
|
Administrator
![]() |
|
Koniecznie ![]() ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Jeszcze dodatkowo 2 czapeczki zrobiłam.
Czapeczki też są na zamówienie dla foto-studio, myślę że dzieciaczki będą słodko w nich wyglądać ![]() ________________________________________________________
|
|
Krawiec-Filozof
![]() |
|
Szal jest faktycznie niezwykły! ![]() Wygląda, jak eksponat z jakiegoś pałacu! ![]() Aż sobie wydrukuję zdjęcie! Krestik, nie wiem co powiedzieć... Tylko podziwiać zza barierki... ![]() ________________________________________________________
Maszyna do szycia składa się z:
1. maszyny zasadniczej 2. maszynisty https://www.facebook.com/Zibiasz |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
czapeczki śliczne
![]() ![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Krestic jaka Ty zdolna jesteś!!!Dla maluszków cuda,ale szal panny młodej powala na kolana!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dziękuję Wam wszystkim!!! Bardzo mi miło to czytać!
Dzisiaj pokaże swoje nowe "dzieło", czyli nakładkę na obiektyw na dziecięce foto-sesje. Niestety nie posiadam obiektywu, więc nakładkę zaprezentuje lampa ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Genialna koncepcja i fantastyczne wykonanie.
|
|
Administrator
![]() |
|
Boziu Drogi jakie słodziszne czapeczki! Normalnie napatrzeć się nie mogę ![]() ![]() A pomysł z papugo-lampką genialny! ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ta papuga to świetny pomysł. Bardzo oryginalny :] ________________________________________________________
|
22 strony: « < 8 9 10 11 12 13 14 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.