22 strony: « < 5 6 7 8 9 10 11 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
Dziękuję dziewczyny!
Sus, tak maluszek to będzie chłopczyk ![]() A.N. ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
|
|
Maskotki przepiękne !! Patrzę, patrzę i nie mogę się napatrzeć !! Masz talent.
Z chęcią bym się takimi pobawiła z dziećmi ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ja się zakochałam w Kłapouszku! Śliczny jest!
Elcia ja bym z chęcią dla siebie wzięłą ;P a co dopiero dla dzieci ![]() |
|
Administrator
![]() |
|
U mnie podobno tez ale to jeszcze niepotwierdzone w 100% Jakby co to uderzę do Ciebie ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Sus, Wow!!!
Super!! Gratuluję!!! Bardzo chętnie coś dla Ciebie wydziergam ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Moje najnowsze Amimaskotki ![]() Ciekawe czy zgadniecie kto to jest???? --- Ostatnio edytowane 2013-04-04 15:09:56 przez krestik --- ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
No, jak to Kto? Ups, może nie powinnam się przyznawać, że ich znam - to już tyle lat ![]() A tak na marginesie - fantastyczne te Twoje stworki ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
Porządek powinien brać przykład z bałaganu i robić się sam. |
|
Stara Gwardia
|
|
Żwirek i Muchomorek ![]() --- Ostatnio edytowane 2013-04-05 19:59:18 przez mamamarta55 --- ________________________________________________________
Mowa szczera trwa wiecznie,
lecz fałszywa tylko chwilę. -Salomon- |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dziękuję dziewczyny!!
Tak się zastanawiałam czy naprawdę wyglądają tak jak oryginalne ![]() Chyba tak ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Kobieto, nad czym się zastawiałaś - wyglądają jak żywcem wyjęte z bajki ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
Porządek powinien brać przykład z bałaganu i robić się sam. |
22 strony: « < 5 6 7 8 9 10 11 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.