22 strony: « < 12 13 14 15 16 17 18 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
Rudy wygląda jak Garfield
![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dziękuję wam bardzo! Jest mi bardzo miło ![]() Przez ostatnie dni usiłuje wydziergać szal, ale jakoś cały czas coś jest do zrobienia... a tu już zimno się zrobiło. ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Łał ale świetne rzeczy potrafisz wydziergać
![]() ![]() ![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Przeglądam sobie Twój wątek i kolejny raz chylę czoła przed takimi zdolnościami ![]() ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dziewczyny dziękuję bardzo ![]() Skończyłam dziergać szal skandynawski,niedługo wrzucę zdjęcia, a póki co skarpetki dla męża ![]() ![]() --- Ostatnio edytowane 2016-10-23 22:25:48 przez krestik --- ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Już mam zdjęcia ,więc wrzucam ![]() ![]() ![]() Grafitowa chusta skandynawska. ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Jakie cuda dziergane ![]() ________________________________________________________
www.facebook.com/natabo.retro.design/ |
|
Stara Gwardia
|
|
Ja zawsze podziwiam osoby haftujące, dziergające. Dla mnie to czarna magia. :/ ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
hej hej,
tym razem zrobiłam dla męża czapkę na zimę. Miałam super włóczkę Lana Merino, zobaczcie jak wygląda ![]() ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Strasznie żałuję, że dla mnie szydełko i druty to czarna magia ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
22 strony: « < 12 13 14 15 16 17 18 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.