22 strony: « < 14 15 16 17 18 19 20 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Mi również , przepraszam za zaśmiecanie pięknego tematu.Pozdrawiam
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Hej hej,
dziergam sobie ozdoby na choinkę. Póki co pokaże kolejne chusty i aniołki na choinkę, które zrobiłam kiedyś. ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Kochani Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku!!!!
Pochwalę się moją nową dzierganą lalką, ma na imię Klara. Fajna zabawa z nią, szyję teraz ubranka ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ale cudna
![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Prześliczna ![]() ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Zestaw nr. 1, czyli sukienka baletnicy i buciki.
Ubranka są uszyte, ale wrzucam tutaj,żeby już było w jednym wątku. ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Kolejny komplecik dla Klary ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
I znowu ja z ciuszkami dla lalki Klary ![]() Sukienka/tunika z dzianiny, nowe buciki, spodnie i kardigan ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
I znowu Klara, teraz ma nowy dziergany płaszczyk/sweterek i skórzany pasek do tego ![]() ________________________________________________________
|
22 strony: « < 14 15 16 17 18 19 20 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.