Wersja do druku

2 strony: 1 2 >

Świeżynek
Mam pytanie czy wie ktoras jak uszyc sukienke typowa na Octoberfest ? lub gdzie znalesc opis krok po kroku jak uszyc ??
Zaaklimatyzowany
Była w burdzie. Dla dorosłych i dzieci. Tylko pamiętaj że te oryginalne Dirndl-e mają dość duże zapasy na szwy żeby można było poszerzyć. Burda nr 9/2011. Nie ma tam niestety szycia krok po kroku.

Ewelina
Świeżynek
No wlasnie a dokladnie potrzebuje opis tej gory bo sukienke i fartuszek mam , a ta gora jest usztywniana z tego co wiem czyli ( podszewka ) ktora tez mam ale stanelam w tym punkcie . :(
Zaaklimatyzowany
Postaram się zrobić skan to wrzucę opis.
Zaaklimatyzowany
Są skany. Mam nadzieję, że o te ci chodziło. Jeśli jeszcze coś będziesz potrzebować to pisz.

Ewelina

Załączone obrazy

Obrazy zostały zmienione. Kliknij przycisk 'Opublikuj' aby zapisać te zmiany!
Świeżynek
Dziekuje wielkie pasuje *118 GORSET* troszeczke nie wyraznie idzie to przeczytac no ale jakos mysle ze poradze . Jeszcze raz dziekuje
Zaaklimatyzowany
Wyślę ci tą stronę na mail-a to będziesz mogła powiększyć.
Świeżynek
Dziekuje Ci bardzo , chce to skonczyc bo dostalam caly wykroj od jednej babki no ale polaciala ze mna w kulki , wiec sie zaparlam i powiedzialam sobie ze to skoncze chodzby nie wiem co a jej sie nie chce pisac opisu , jak to skoncze to pokaze :) i brac sie za inne troche latwiejze rzeczy :)
Zaaklimatyzowany
Mail nie poszedł. Pisze że nie znaleziono takiego adresu.
Zaaklimatyzowany
Poszło. Teraz na pewno.

--- Ostatnio edytowane 2012-09-28 11:30:00 przez teqilla83 ---

2 strony: 1 2 >

Zaloguj się aby napisać odpowiedź.