Administrator
![]() |
|
Pomysłowy krój ma ta pierwsza sukienka. Mam nadzieję, że się nie obrazisz ale nie podoba mi się połączenie koronki z satyną ALE pamiętam, że kiedyś szyłam sukienkę z satyny DOKŁADNIE w tym samym kolorze ![]() ![]() Za to druga sukieneczka jest urocza, radosna i kolorowa :] ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
To kwestia gustu. Dla mnie jest super satyna z koronką.
Zdjęcie może przekłamuje kolory. Satyna jest ciemniejsza brązowa a koronka ecru. Więc kolory dobrze razem wyglądają. Brąz z czernią to skolei nie w moim guście. Ale dzięki za komentarz. ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Ja też nie lubię koronki i satyny, w ogóle nie podoba mi się od już jakiegoś czasu satyna. Za o fajny ma krój ta sukienka ja bym ją zrobiła całą czarną, czarną koronkę i jaki ś elegancki czarny materiął na dół. Krój i wykonanie super
![]() |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Teraz uszyłam troszkę cukierkową sukienkę. Szyfon i koronka. ________________________________________________________
|
|
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
Super sukieneczka, może cukierkowa, jak ją okresliłaś, ale oryginalna. Bardzo mi się podobają takie kreacje !!! A i uszycie takiej sukieneczki to duża satysfakcja, gratuluję wykonania !!
|
|
Administrator
![]() |
|
Urocza, bardzo mi się podoba krój jak i cudny kolor ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Bardzo prześwituje - ale dla młodej, odważnej dziewczyny w sam raz!!
Bardzo ładna ![]() |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Z najnowszej listopadowej burdy uszyłam płaszczyk-kurtkę.
![]() |
|
Widziałem ten płaszczyk w Burdzie. Bardzo fajnie uszyłaś !! Ciekawy krój, widać Twoją fachową "krawiecką" rękę.
|
|
Administrator
![]() |
|
A ja tej kurteczki/płaszczyka kompletnie nie kojarzę! Aż muszę w Burdę zerknąć. Ale wyszedł Ci naprawdę fajnie, bardzo fajna tkanina i wzorek ![]() ________________________________________________________
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.