Świeżynek
![]() |
|
Jestem skulimka, podczytuję was od jakiegoś czasu. Szyję na starym Łuczniku Predom 466, którego mama spisała na straty. Na forum zaglądam gdy brakuje mi techniki, chcę coś uszyć a nie wiem jak się za to zabrać. Moje szycie ogranicza się do szycia zasłon, zazdrostek, poduszek, dziecięcych zabawek, a w ostatnim czasie poczyniłam całą łóżeczkową wyprawkę (Ochraniacze na szczebelki, baldachim, falbankę maskującą szczebelki, poszewkę na podusie i kołderkę) dla synka, który pojawi się za 2 tygodnie.
Mam nadzieję,że znajdę u was techniczną pomoc, bo od wczoraj moja maszyna odmówiła współpracy... Jeszcze raz witam serdecznie i życzę miłego dnia! |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
cześć
pochwal się dziełami ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Witamy!
Za dwa tygodnie... Czyli możliwe - że nawet jutro? ![]() Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Aniu nie strasz koleżanki,
wyprawka przygotowana to teraz zostało tylko magazynować odpoczynek ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Witaj skulimko!
Pokaż te cudeńka, które uszyłaś dla maleństwa ![]() ![]() ________________________________________________________
Mowa szczera trwa wiecznie,
lecz fałszywa tylko chwilę. -Salomon- |
|
Pogromca spamerów
![]() |
|
witaj ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Cześć, ja też szyję na Łuczniku 466 ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Witaj czekamy na dzieła ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Niestety szycie chwilowo zawieszone, maszyna musi trafić do naprawy...
![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Oj tam maszyną zajmie się specjalista i będzie szyć jak nówka sztuka ![]() ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.