11 stron: « < 3 4 5 6 7 8 9 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
Ule uroczy prześliczny ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Cieszę się, że komplecik się podoba ![]() Dziś skończyłam szyć sukienkę z Myszką Minnie... a raczej dwie, bo po przymiarce się okazało, że uszyłam ciut za ciasną (nie nadążę za moim dzieckiem, za szybko rośnie...). Znów poćwiczyłam przyszywanie aplikacji, wszywanie zamków i wykańczanie dekoltów ![]() A dziś właśnie odwiedził mnie kurier z tkaninami na kolejny strój - przebranie Myszki Minnie na bal karnawałowy ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Śliczne koszulki ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Fajowe ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
sliczne te koszulki! ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
CUDNE! Chcę taki motyw namalować albo naszyć na koszulce ![]() ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dziękuję ![]() Na szczęście naszycie takiego motywu jest banalnie proste i ładnie wygląda ![]() A ja się wzięłam za kostium Minnie. Właśnie obciąga się materiał na spódnicę z koła ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
śliczne sukieneczki
![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Bardzo ładnie,bardzo ładnie
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ależ urocze sukieneczki ________________________________________________________
|
11 stron: « < 3 4 5 6 7 8 9 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.