| Stara Gwardia
 |  | 
| Sukieneczka śliczniusia. ________________________________________________________ | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Dziękuję dziewczyny   Takie miłe słowa bardzo motywują mnie do pracy i już się nie mogę doczekać, jak znów do maszyny usiądę. ________________________________________________________ | |
| Stara Gwardia
 |  | 
| Jaka krytyka? Same pochwały i gratulacje. Śliczne ciuszki dla milusińskich. Życzę dalszych sukcesów. ________________________________________________________ | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Słodziutka sukieneczka! Bardzo ładna!!! ________________________________________________________ | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| i ja sie przylacze do pochwal   ________________________________________________________ | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Dziś zaktualizowałam bloga   Dawno już nic nie pisałam, bo robiłam remanent w zapasach. Do tego szyłam kilka ciuszków na raz. Tak więc dziś przedstawiam alladynki: http://puella-eximia.blogspot.com/2012/11/alladynki.html ________________________________________________________ | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Świetne a material z jakich je uszylaś piękny ________________________________________________________ | |
| Administrator
  |  | 
| Fason idealnie dobrano do strojnej tkaniny   Świetne są  ________________________________________________________ * eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria   rabat10  - z tym kodem zakupy tańsze o 10% * Susanna szyje - mój blog   | |
| Stara Gwardia
 |  | 
| Fajne   ________________________________________________________ | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| ________________________________________________________ | 
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.

acebook
acebook