Stara Gwardia
![]() |
|
Swietne ciuszki ! Urzekla mnie sukienunia z serduchami ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Bardzo fajnie sobie poradzilas ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Jeeeej, ta tuniczka z serduszkami jest cudowna! Nawet się waham, czy moim lalkom czegoś w tym stylu nie uszyć ![]() ________________________________________________________
www.zuchdziewczyna.pl
www.sowiadziupla.pl www.takielale.blogspot.com |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Śliczna jest!
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dziękuję dziewczyny ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
śliczna serduszkowa sukieneczka i nietoperzowe spodnie też ![]() ![]() kursy kursami ale najważniejsza jest praktyka więc szyj i szyj a sama zobaczysz co i jak robić żeby było dobrze ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Skończyłam wreszcie sukienkę dla 10-latki ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Bardzo ładna sukienka!!!
|
|
Administrator
![]() |
|
Hmm jakaś taka znajoma ta bawełna ![]() Kurcze jaka słodka sukienka wyszła. Słodka ale nie przesłodzona! I te kwiatuszki przy dekolcie - bomba! ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Mi też się bardzo podoba
![]() |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.