| Stara Gwardia
  |  | 
| Swietne ciuszki ! Urzekla mnie sukienunia z serduchami   ________________________________________________________ | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Bardzo fajnie sobie poradzilas   A bloga chetnie obejrzalam, sama najbardziej lubie szyc dla swojej (2,5-letniej, lubiacej rozowy kolor  coreczki. Swietne te dyniowe guziczki, w sam raz na zblizajace sie halloween ________________________________________________________ | |
| Zaaklimatyzowany
  |  | 
| Jeeeej, ta tuniczka z serduszkami jest cudowna! Nawet się waham, czy moim lalkom czegoś w tym stylu nie uszyć   No cudna! ________________________________________________________ www.zuchdziewczyna.pl
 www.sowiadziupla.pl www.takielale.blogspot.com | |
| Mistrzyni Krawiectwa
  |  | 
| Śliczna jest! | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Dziękuję dziewczyny   Jak pokończę zlecenia to znów uszyję coś wg mojego projektu  ________________________________________________________ | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| śliczna serduszkowa sukieneczka i nietoperzowe spodnie też   za piżamkę podziwiam bo jak mam dziecięce rzeczy szyć to na samą myśl wysypki dostaje   kursy kursami ale najważniejsza jest praktyka więc szyj i szyj a sama zobaczysz co i jak robić żeby było dobrze  ________________________________________________________ | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Skończyłam wreszcie sukienkę dla 10-latki   Wykrój z papavero i jak znajdę czas to zrobię do niej tutorial   ________________________________________________________ | |
| Mistrzyni Krawiectwa
  |  | 
| Bardzo ładna sukienka!!! | |
| Administrator
  |  | 
| Hmm jakaś taka znajoma ta bawełna    Kurcze jaka słodka sukienka wyszła. Słodka ale nie przesłodzona! I te kwiatuszki przy dekolcie - bomba! ________________________________________________________ * eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria   rabat10  - z tym kodem zakupy tańsze o 10% * Susanna szyje - mój blog   | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Mi też się bardzo podoba   | 
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.

acebook
acebook