Wersja do druku

Zaaklimatyzowany
Przeglądam to Forum już któryś raz, przeczytałam je w sporej części i myślę że teorię mam o wiele bogatszą :) aby się sprawdzić potrzebuję materiałów... na allegro kupiłam 5 metrów polaru- uszyłam 3 szlafroki (sobie i dziewczynkom -7 letniej i rocznej), czwarty dla Teściowej czeka na swoją kolej :) na razie muszę skończyć bluzeczkę z bawełny. Obkupiłam się w gazety, w szczególności Burdy. Chciałabym uszyć coś ładnego i prostego no ale u mnie nie ma sklepów z jakimkolwiek wyborem (okolice Wałbrzycha), a w internecie ciężko zweryfikować czy sprzedawca jest rzetelny. Proszę Was o pomoc, polećcie jakieś sklepy. Czasami bywam na śląsku (Gliwice, Katowice), nie mam problemu żeby dojechać do Wrocławia. Nie wiem tylko gdzie warto zajrzeć :(
Jeśli bywasz we Wrocławiu, to mogłabym Ci polecić hurtownię tkanin na ul. Robotniczej (niedaleko dawnego dworca Świebodzkiego) a także ostatnio przeze mnie odwiedzony sklep z tkaninami niedaleko Placu Zielińskiego (zaraz pod wiaduktem kolejowym )
Zaaklimatyzowany
jolka68 Dziękuję :) już namierzyłam na mapie

Tam już kupowałam. Jeśli chcesz po prostu dużo ćwiczyć i zależy ci też na dobrej cenie materiału (tak jak mi) to polecam.
Staram się na razie nie kupować nie wiadomo jakich drogich materiałów, żeby w razie czego nie było szkoda. Za darmo prześle ci próbki tkanin jeśli chcesz.

Ewelina
Administrator
Elcja zerknij w ten temat ->KLIK.

* Susanna szyje - mój blog :)

Zaaklimatyzowany
Susanna Dziękuję, nie wiedziałam że był wcześniej już taki temat. jestem nowa i jeszcze się nie ogarnęłam ;)

Zaloguj się aby napisać odpowiedź.