Zaaklimatyzowany
|
|
Przeglądam to Forum już któryś raz, przeczytałam je w sporej części i myślę że teorię mam o wiele bogatszą ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Jeśli bywasz we Wrocławiu, to mogłabym Ci polecić hurtownię tkanin na ul. Robotniczej (niedaleko dawnego dworca Świebodzkiego) a także ostatnio przeze mnie odwiedzony sklep z tkaninami niedaleko Placu Zielińskiego (zaraz pod wiaduktem kolejowym )
|
|
Zaaklimatyzowany
|
|
jolka68 Dziękuję ![]() ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
|
|
http://allegro.pl/tkanina-bawelna-kolor-bezowy-i2675018020.html
Tam już kupowałam. Jeśli chcesz po prostu dużo ćwiczyć i zależy ci też na dobrej cenie materiału (tak jak mi) to polecam. Staram się na razie nie kupować nie wiadomo jakich drogich materiałów, żeby w razie czego nie było szkoda. Za darmo prześle ci próbki tkanin jeśli chcesz. Ewelina |
|
Administrator
![]() |
|
Elcja zerknij w ten temat ->KLIK. ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Zaaklimatyzowany
|
|
Susanna Dziękuję, nie wiedziałam że był wcześniej już taki temat. jestem nowa i jeszcze się nie ogarnęłam ![]() ________________________________________________________
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.