Zaaklimatyzowany
|
|
Forum przeglądam już jakiś czas, teraz wychodzę z ukrycia ![]() posiadaczką maszyny do szycia stałam się przez przypadek, byłam w Biedronce z mamą i zauważyłam JĄ - Clarus home. trochę się obawiałam cóż to za wytwór, ale mama (pracująca kiedyś jako szwaczka) powiedziała że powinna dawać radę. zaufałam i wzięłam. kupiłam więc 5 metrów polaru i ćwiczę ![]() obecnie szukam natchnienia na tunikę. planuję zamówić roczną prenumeratę Burdy. wieczorami robię na drutach (mam tunikę, czapki i pełno szalików) oraz szydełkuje - jestem jednak niecierpliwa i zawzięta. szybko chcę mieć rzeczy i kończy się na zaniedbywaniu spacerów z psem oraz zarywaniu nocek ![]() Pozdrawiam, Ela ________________________________________________________
|
|
Pogromca spamerów
![]() |
|
witaj ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Witaj zawzięta dziewczyno ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
Mowa szczera trwa wiecznie,
lecz fałszywa tylko chwilę. -Salomon- |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Witam ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
cześć ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Cześć, podziwiam za szycie polaru ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Hejooo
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Witaj! ![]() Polar na sam początek to nie jest do końca dobry pomysł bo polar jest paskudny ![]() ![]() Za roczną Burdą jestem za ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
Zapraszam serdecznie:
http://sylwia.szyje.com.pl/ |
|
Administrator
![]() |
|
Witaj Elu. Polecam zakup bawełny i szycie jaśków - bardzo fajnie pozwala "opanować" maszynę i proste szycie ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
polar jest fajny do szycia ![]() ________________________________________________________
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.