30 stron: « < 24 25 26 27 28 29 30 >
Stara Gwardia
![]() |
|
LaGre, piękna torebka - brawa dla młodej damy ![]() ________________________________________________________
Porządek powinien brać przykład z bałaganu i robić się sam. |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Piękna torebulka ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Hejka LaGre, jak się miewasz, jak tam świat szycia, prucia i haftowania? ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
witajcie kochani ! wracam do was, tęskniłam strasznie <3 komputer pożarł m pliki, ostatnio szyję takie poduszki - wałeczki dla domowników, tak myślę sobie, może by dziadkom pod choinkę też uszyć? sama nie wiem ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Świetne poduchy
![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
mini piórnik w 5 minut ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Bardzo ładny
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
kolejny uszytki, dla mnie i mojego D ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Piękne te twoje uszytki. ![]() ![]() ________________________________________________________
Mowa szczera trwa wiecznie,
lecz fałszywa tylko chwilę. -Salomon- |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
dziękuję Marto :*
ostatni uszytek - poduszka nie poduszka ![]() --- Ostatnio edytowane 2016-12-21 16:28:52 przez LaGre --- ________________________________________________________
|
30 stron: « < 24 25 26 27 28 29 30 >
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.