30 stron: « < 24 25 26 27 28 29 30 >
Stara Gwardia
![]() |
|
Dzieci bardzo fajne pozy przybierają , aby pokazać się w pięknej spódniczce.
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
O kurcze, w dzieciństwie marzyłam o takiej spódnisi
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Śliczne te tutu i fajnie mieć córcię i ją stroić. Moje chłopaki nie chcą ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
wiosna! miało być coś dla mnie ale córcia już podwędziła i zrobiła gniazdo dla bociana ![]() ________________________________________________________
|
|
Krawiec-Filozof
![]() |
|
Oj, Angela! Dzieckowi żałujesz?! ![]() A zresztą - jak Ty planowałaś się tam zmieścić? ![]() ________________________________________________________
Maszyna do szycia składa się z:
1. maszyny zasadniczej 2. maszynisty https://www.facebook.com/Zibiasz |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
ja obawiam się, żeby to jakiś bocian nie przyleciał i czegoś nie zostawił :P ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ty lepiej sprawdź zawartość, bo ja na pierwszym zdjęciu jakiegoś bociana widzę ![]() Śliczne, napracowałaś się ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Pierwsza styczność starszej z szyciem, ścieg drabinkowy i przyszywanie guzików ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
No proszę! Gratulacje dla młodej adeptki
![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Jak przepięknie uszyta torebka!!!!!Zachwyciłam się pracą małej krawcowej!!!!WIELKIE,WIELKIE BRAWA!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
30 stron: « < 24 25 26 27 28 29 30 >
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.