| Stara Gwardia
  |  | 
| Jakież piękne motyle, no w takiej bluzeczce jesienia można nierozstawać się z latem:]  ________________________________________________________ | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Super jest! ________________________________________________________ Mój blog o zmaganiach z maszyną do szycia http://bartasde.blogspot.com/ | |
| Administrator
  |  | 
| Urocza tkanina   Gdybym taką spotkała w tekstylnym - na 100 % kupiłabym  I jak pięknie odszyłaś dekolt :> Szyj dalej, masz talent. Proszę Cię abyś wklejała zdjęcia tym sposobem -> KLIK ________________________________________________________ * eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria   rabat10  - z tym kodem zakupy tańsze o 10% * Susanna szyje - mój blog   | |
| Mistrzyni Krawiectwa
  |  | 
| Świetna !!!    ________________________________________________________ | |
| Świeżynek
  |  | 
| Świtny pomysł z warkoczek na dekolcie  | |
| Zaaklimatyzowany
 |  | 
| wczoraj zaczęłam robić torebkę-dziś ją skończyłam. podołałabym wczoraj, ale musiałam iść na uczelnię ;/  ledwo oczy otwarłam i już siadłam przy maszynie   sugerowałam się Burdą, ale musiałam sama wykombinować jak wszyć zamek (tam nie było o czym zorientowałam się jak już pozszywałam podszewkę!) i bok mi nie pasował. metodą prób i błędów doszłam do cudownego rezultatu  ale jestem z siebie DUMNA, wrzucam zdjęcia i idę z psem na dłuuugi spacerek z nową torebkę oczywiście. nawet pogoda mi nie przeszkadza  ________________________________________________________ | |
| Stara Gwardia
 |  | 
| Super fajna i ładna zimowa torebka.            ________________________________________________________ Mowa szczera trwa wiecznie,
 lecz fałszywa tylko chwilę. -Salomon- | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| fajniutka i taka cieplutka eh  ________________________________________________________ | |
| Mistrzyni Krawiectwa
  |  | 
| Milusia i fajna torebeczka! | |
| Zaaklimatyzowany
 |  | 
| w zeszłym tygodniu skończyłam robić kamizelkę. kosztowała mnie tyle czasu i nerwów, że aż wolę nie wspominać...pierwsze poważne szycie, od razu futerko bez jakiegokolwiek wykroju. jedynie słowne rady Cioci, kąsek materiału i mój brak doświadczenia. nie jestem w pełni zadowolona, ale cieszę się że mam ją już za sobą    a i dziś założyłam sobie bloga, jestem na fali i wrzucam zdjęcia  ________________________________________________________ | 
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.

acebook
acebook