Stara Gwardia
![]() |
|
Jakież piękne motyle, no w takiej bluzeczce jesienia można nierozstawać się z latem:] ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Super jest! ________________________________________________________
Mój blog o zmaganiach z maszyną do szycia http://bartasde.blogspot.com/ |
|
Administrator
![]() |
|
Urocza tkanina ![]() ![]() Proszę Cię abyś wklejała zdjęcia tym sposobem -> KLIK ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Świetna !!! ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Świtny pomysł z warkoczek na dekolcie
![]() |
|
Zaaklimatyzowany
|
|
wczoraj zaczęłam robić torebkę-dziś ją skończyłam. podołałabym wczoraj, ale musiałam iść na uczelnię ;/ ledwo oczy otwarłam i już siadłam przy maszynie ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Super fajna i ładna zimowa torebka. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
Mowa szczera trwa wiecznie,
lecz fałszywa tylko chwilę. -Salomon- |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
fajniutka i taka cieplutka eh ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Milusia i fajna torebeczka!
|
|
Zaaklimatyzowany
|
|
w zeszłym tygodniu skończyłam robić kamizelkę. kosztowała mnie tyle czasu i nerwów, że aż wolę nie wspominać...pierwsze poważne szycie, od razu futerko bez jakiegokolwiek wykroju. jedynie słowne rady Cioci, kąsek materiału i mój brak doświadczenia. nie jestem w pełni zadowolona, ale cieszę się że mam ją już za sobą ![]() a i dziś założyłam sobie bloga, jestem na fali i wrzucam zdjęcia ![]() ________________________________________________________
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.