| Zaaklimatyzowany
 |  | 
| Pierwszą bluzeczkę mam już za sobą   przeglądając allegro trafiłam na piękną dzianinę (70% wiskoza, 30% poliester), urzekła mnie i długo nie musiała czekać na cięcie i zszycie  biorąc pod uwagę jej pstrokaty wzór zrobiłam kopię swojej prostej bluzki. miałam ogromny problem z wykończeniem dekoltu. nijak mi nie wychodziło. szyłam i prułam na przemian. postanowiłam coś naszyć, zrobiłam warkoczyk i udało się  nie wiem czy i Wam się podoba ale moja radość i euforia zakrywają wszelkie mankamenty   teraz czekam na prenumeratę Burdy i poszukuje sklepów z materiałami. ________________________________________________________ | |
| Pogromca spamerów
  |  | 
| wiosna wrocila    ________________________________________________________ | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| bardzo fajna, zwłaszcza dekolt   ________________________________________________________ | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| i swietnie z tym warkoczykiem wyglada   ________________________________________________________ | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Super Ci ta bluzeczka wyszła, bardzo fajne rozwiązanie problemu z dekoltem!  ________________________________________________________ | |
| Świeżynek
  |  | 
| SUPER    Wiele lat szyję, ale chyba nie wpadłabym na ten pomysł   | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Bardzo ładna bluzeczka i taka pozytywna!!! ________________________________________________________ | |
| Stały Bywalec
  |  | 
| Rewelacyjny pomysł z tym warkoczykiem ! | |
| Mistrzyni Krawiectwa
  |  | 
| Świetna jest! | |
| Stara Gwardia
 |  | 
| Bluzeczka bardzo ładna, już czekam z niecierpliwością na następne Twoje prace. ________________________________________________________ | 
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.

acebook
acebook