Stały Bywalec
![]() |
|
![]() ________________________________________________________
szycieeli |
|
Zaaklimatyzowany
|
|
Ciepłe dni natchnęły mnie do zrobienia opasek ![]() Oh jakże to cudowne uczucie ![]() W cztery dni zrobiłam kolorowy komin, luźno dziergany. Uwielbiam Go ![]() I w końcu zrobiłam planowany od dłuższego czasu niebieski komin do kompletu do tuniko-swetra. ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Bardzo udane dzieła! Kolorowy komin faktycznie szalenie oryginalny, bardzo ciekawa włóczka!
Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Patrzę na ten wątek i ŁAŁ! Z moim "oczko w prawo, oczko w lewo" dziergałabym to 3 lata! A tutaj takie piękne zawijasy i kolorki! Wygląda to naprawdę ślicznie!!
I opaskę w 2 dni zrobić.. jak dla mnie nieosiągalne! ![]() ![]() |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Komin jest przepiękny! Aż sama chętnie taki bym włożyła!
|
|
Zaaklimatyzowany
|
|
Zimnie dni i wieczory mają to do siebie, że w końcu mogę porobić na drutach ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Piekny ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Wzór faktycznie ciekawy, ale niezbyt trudny dla kogoś wprawionego. Czego nie rozumiesz? Mogę spróbować pomóc, jeśli chcesz, napisz do mnie. Czy obydwa zdjęcia pochodzą z gazety? mam wrażenie, że pierwszy wzór różni się od tego na drugim zdjęciu, ale może to tylko wrażenie spowodowane inna perspektywą.
V. |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
To znowu ja, Violina.
Dopiero teraz przeczytałam cały watek i obejrzałam wszystkie Twoje prace. Teraz też dopiero zauważyłam, że zaczęłaś go przed rokiem... ![]() ![]() |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Turkus jest przepiękny, ale piesek mnie urzekł jeszcze bardziej! hihi
![]() |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.