Zaaklimatyzowany
|
|
Witajcie. Sweter zrobiłam w miesiąc, już dawno w nim chodzę ale jakoś nie miałam czasu wrzucić zdjęcia ![]() Jest cieplutki, gruby i bardzo wygodny ![]() ![]() A jeszcze większym optymizmem napawa mnie komin, który zrobiłam dla Przyjaciółki na urodziny. Dostanie go 2 grudnia, już przebieram nóżkami z niecierpliwości !! Zostało mi trochę włóczki, chcę zrobić jej do kompletu opaskę ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Wow, ![]() ![]() ![]() A jak pięknie pozuje psiak ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Śliczne! ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
|
|
Dziękuję za miłe słowa ![]() Dziś w dwie godzinki zrobiłam opaskę do kompletu ![]() Na zdjęciu zestaw urodzinowy: komin, opaska i łańcuszek koniki (jako że Paula fascynuje się jeździectwem konnym). Będę robiła jeszcze Tort ![]() ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
|
ciekawy wzór w tym brązowawym golfie. Niby warkocz... ale taki inny. Na ile oczek go zrobiłaś,na 6 czy 8 oczek?
|
|
Zaaklimatyzowany
|
|
nagietka, warkocz na 10 oczek, 5 oczek przekładane na drut pomocniczy z tyłu robótki.
Jak tylko zobaczyłam zdjęcie w gazecie od razu się zakochałam ![]() ________________________________________________________
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.