Świeżynek
![]() |
|
Witam Wszystkich forumowiczów. Mam na imię Justyna i trochę szyję. z 6 lat temu dostałam w spadku starego Łucznika, ale jakoś tak nie załapałam bakcyla szycia. Ot drobne przeróbki, typu podwinięcie spodni. Teraz gdy jestem mamą 2 maluchów coś mnie wzięło na naukę szycia a czasu brak... mam już za sobą uszycie spódniczek dla córeczki i spodenek dla synka, dla siebie jeszcze nic nie uszyłam.... Z powodów rodzinnych szyję nocami, a mój Łucznik odmawiał posłuszeństwa i nie dość, że musiałam walczyć z brakiem swoich umiejętności to jeszcze barierę stanowiła maszyna. No i 2 tyg. kupiłam nową maszynę, biorąc sobie szczególnie do serce poradę czeremchy. Teraz jak siadam wieczorem do maszyny to nie jest ona kulą u nogi tylko wielką pomocą i mogę się już skupić tylko na doskonaleniu umiejętności.Mam nadzieję, że nauczę się z Wami szyć
![]() --- Ostatnio edytowane 2012-10-26 14:08:28 przez justynella --- |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Witaj ![]() ________________________________________________________
|
|
Pogromca spamerów
![]() |
|
witaj ![]() pewnie,ze sie nauczysz ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Jestem tego samego zdania.
Jeśli motywacja jest odpowiednia to nie ma na co czekać tylko próbować szyć ![]() Witaj na forum! ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
cześć ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Witam
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Pewnie! Teraz, skoro jest nowa maszyna, to trzeba na niej szyć ![]() ![]() ________________________________________________________
Zapraszam serdecznie:
http://sylwia.szyje.com.pl/ |
|
Świeżynek
![]() |
|
Właśnie mam skrojoną bluzkę z numeru 2/2012 Szycie krok po kroku i na raty działam. Z 2 dni robiłam formę, 2 dni kroiłam, ale jeszcze nie uszyłam bo, kupiłam w sobotę koszulę. Mam zawsze problem 36 za mała w biuście i ramionach, 38 za duża w pasie, no i kupiłam 38, po czym wszyłam materiał przy zaszewkach i wygląda jak szyta na miarę
![]() ![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Kto pracuje, ma dzieci - ten szyje na raty ![]() ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Cześć ________________________________________________________
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.