Świeżynek
|
|
Witam
Niedawno otrzymałam od koleżanki link do tej stronki i bardzo się cieszę, bo potrzebuję instrukcji jak się zabrać za tworzenie. Na początek załączam zdjęcie swojej pierwszej twórczości, jest to poduszeczka, którą zrobiłam na roczek na swojej córeczki. Sowa na środku też jest samodzielnie wycinana. Z tyłu jest mięciutki materiał Minky. Od czasu jak moje maleństwo jest na świecie moja kreatywna strona aż kipi od pomysłów, ale brakuje mi wiedzy. Mam nadzieję, że zamieszczone przez Was rady i instrukcje nie będą dla mnie zbyt trudne do ogarnięcia Pozdrawiam. |
|
Świeżynek
|
|
Śliczna poduszeczka. A córeczka boska! Pozdrawiam
|
|
Stara Gwardia
|
|
Super podusia Pewnie niuni sie bardzo podoba - dzieciaczki tez uwielbiaja wzorki i kolorki ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
|
|
Bardzo ładna poduszka!
Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
|
Stara Gwardia
|
|
podusia przesliczna ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
fajna jak zamocowane są oczy?
pozdrawiam ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
|
|
Na specjalny klej do tkanin, bardzo ładnie się wszystko trzyma, nazywa się Gütermann creative.
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
|
|
Fajnie wygląda i ciekawie wykonana na ten klej, a jest na tyle dobry że maleństwo nie oderwie ? ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
|
|
Też się nad tym zastanawiałam, ale została przetestowana i oczy nadal się trzymają, także chyba jest niezły, a mała lubi odrywać takie rzeczy więc się szybko nie poddaje, na pewno sprawdzi to dokładnie
|
|
Administrator
|
|
Poduszka bardzo, bardzo fajna , kolorowa - dla dziecka (i nie tylko dla dziecka...) idealna. Tylko uważaj na kleje itp. bo może być nieszczęście jak odpadnie oko. Może następnym razem kup sobie 2 arkusze filcu: biały i czarny i takie oczyska zrób sama. Nie będą się ruszać ale będą bezpieczne
Córa prześliczna - cała mama ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria rabat10 - z tym kodem zakupy tańsze o 10%
* Susanna szyje - mój blog |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.