Świeżynek
|
|
Szukałam podobnego wątku, ale nic podobnego nie znalazłam.
Każda z nas na pewno miała styczność z Burdą, więc proponuję byśmy tutaj powymieniały się zdjęciami uszytych przez nas ciuszków z tego właśnie czasopisma (wraz z datą numeru, z którego pochodzi model). Moja spódniczka pochodzi z nr. 09/2010 (model 112) - doszyłam jedynie szerszy pasek Czekam na Wasze zdjęcia! |
|
Stara Gwardia
|
|
Ciekawa spódniczka, muszę zerknąć jak to wyglądało w Burdzie.
A odnośnie tego żeby tu wstawiać swoje zdjęcia z ciuszkami z Burdy, to ja większość takich mam. Jak będę tu je wrzucać, to nie będę miała co pokazać w swoim wątku )) ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
|
|
czekam w takim razie na odnośnik do wątku
|
|
Stara Gwardia
|
|
Mam nadzieję że Cię nie uraziłam?
|
|
czym ?
|
|
Administrator
|
|
Z Burdy trochę ciuszków uszyłam Generalnie kto co uszyje ten pokazuje w swoim wątku ale nic nie stoi na przeszkodzie aby zrobić zbiorek uszytków Burdowych. ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria rabat10 - z tym kodem zakupy tańsze o 10%
* Susanna szyje - mój blog |
|
Stara Gwardia
|
|
Piękna spódniczka ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
też bym mogła tu wątek zasypać, sporo szyję z burdy ale zazwyczaj tylko pierwszy dany model wg ich projektu bo większość muszę przerabiać bo zawsze znajdę jakieś ale ...
5/2012 ale ta spódnica nie bardzo mi wyszła i leży gdzieś czekają na swoje poprucie i zaczęcie od nowa po mojemu, rozmiar 44 wyszedł około 40-42 ________________________________________________________
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.