Wersja do druku

Świeżynek
Witam.

Teraz chciałbym kupić materiał na firankę. Chyba najlepiej woal.
Ceny na allegro zaczynają się już od ok. 5,50 zł za 1,5 m/b. Jak myślicie czy jeśli pojeżdzę po sklepach i wymacam woale to będzie to porównymwalne z tymi co kupię przez Internet.
Zaznaczam, że na Allegro zapewne kupię z innego sklepu niż u mnie w mieście. Ponadto widziałem woale w innych sklepach internetowych i ceny było od 9,00 zł za 1,5 m/b.

Proszę o jakąś radę jak się zaopatrzyć we wszystko co potrzebne do uszycia firanki tak by się zmieścić w 50zł.

Pozdrawiam
Łukasz
Zaaklimatyzowany
Ja dziś powiesiłam firankę z organtyny. jest jeszcze nie skończona ale mi już się podoba :) kiedyś kupiłam woal na allegro, ale w ogóle go nie użyłam. nie przepuszczał słońca, a organtyna jak widać jest bardzo delikatna.
cena 4,75zł za pół metra.
zakupiona organtyna

Załączone obrazy

Obrazy zostały zmienione. Kliknij przycisk 'Opublikuj' aby zapisać te zmiany!
Mistrzyni Krawiectwa
Woal kupiony przez internet za 5,50 zł/mb przy wysokości 2,80. (nie sukienka tylko firanka;) ) Dwa tygodnie szyłam, bo to nie jedyne okno i nie jedyne moje zajęcie. Z budżetem 50 zł kupisz 7 mb firanki i taśmę z przesyłką. Zależy co chcesz uzyskać, woal jest faktycznie gęstszy i jak masz słoneczne okno to się nada, ale... jak mawia moja Pierworodna nieco "weselnolokalowy". Osobiście do dnia dzisiejszego pozostaję pod wrażeniem firanko-zasłonek z haftowanego batystu u mojej koleżanki.

Załączone obrazy

Obrazy zostały zmienione. Kliknij przycisk 'Opublikuj' aby zapisać te zmiany!

Zaloguj się aby napisać odpowiedź.