Świeżynek
![]() |
|
Moje drogie koleżanki po fachu,Panie które lubią niepowtarzalny styl i wszyscy inni którzy lubią zabawę modą.Bardzo się cieszę że znalazłam tą stronkę ponieważ będę mogła dzielić się spostrzeżeniami na temat mody,pokazywać swoje ,,małe dzieła",wyrażać opinie. SZycie i moda to po prostu moje życie .praca ,pasja.pozwólcie że pochwalę się kilkoma ostatnio stworzonymi przez siebie dziełami .Napiszcie co o nich sądzicie -są to dla mnie cenne uwagi.Pozdrawiam Jolanta
Wiadomość skomentowana przez
Susanna
:
Ten wątek został przeniesiony z kategorii TECHNICZNIE O FORUM. |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Witamy twórczynię rzeczy niepospolitych! Suknie ślubne górą! ![]() Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Pięknie szyjesz
![]() |
|
Świeżynek
![]() |
|
Bardzo dziękuję za docenienie mojej pracy- kocham szyć to moja bajka
![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Witaj!!!Jesteś moim odbiciem lustrzanym jeśli chodzi o pasję!Piękne suknie czekam na więcej i więcej!!!
|
|
Stara Gwardia
|
|
Wyższa szkoła jazdy. Suknie extra ![]() ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Drogie forumowiczki i forumowicze.Moją pasją jest także robienie stroików kwiatowych i pojedyńczych kwiatów do kreacji,szycie desingerskich torebeczek .Bardzo was zachęcam do korzystania z moich usług lub współpracy .w zasadzie wszystko co związane jest z szyciem jest dla mnie wyzwaniem i inspiracją do działania.Mój tel695193855
|
|
Administrator
![]() |
|
Witaj ![]() Proponuję stworzyć własną galerię prac w dziale Nasze Dzieła. Pięknie szyjesz, widać, że nie szyjesz od dziś - chętnie pooglądamy co jeszcze uszyłaś ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Świeżynek
![]() |
|
Drogie forumowiczki bardzo dziękuję za ciepłe słowa ,ponieważ w regionie w którym mieszkam nie bardzo jest doceniana praca krawcowej.Ale mimo wszystko nie zrażam się tym i dalej tworzę dla kobiet ,które chcą być piękne i wyjątkowe
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
A co to za region, gdzie nie docenia się pracy krawcowej?
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.