Wersja do druku

2 strony: 1 2 >

Świeżynek
Moje drogie koleżanki po fachu,Panie które lubią niepowtarzalny styl i wszyscy inni którzy lubią zabawę modą.Bardzo się cieszę że znalazłam tą stronkę ponieważ będę mogła dzielić się spostrzeżeniami na temat mody,pokazywać swoje ,,małe dzieła",wyrażać opinie. SZycie i moda to po prostu moje życie .praca ,pasja.pozwólcie że pochwalę się kilkoma ostatnio stworzonymi przez siebie dziełami .Napiszcie co o nich sądzicie -są to dla mnie cenne uwagi.Pozdrawiam Jolanta
Wiadomość skomentowana przez Susanna :
Ten wątek został przeniesiony z kategorii TECHNICZNIE O FORUM.

Załączone obrazy

Obrazy zostały zmienione. Kliknij przycisk 'Opublikuj' aby zapisać te zmiany!
toczek do sukni Slubnej suknie dla dziewczynek na slub(osoba w łososiowej sukience to ja)suknia panny młodej także szyta przeze mnie suknia do tańca towarzyskiego wykonana z jedwabiu suknia ślubna wykonana z mikado,koronki i organtyny na halce tiulowej suknia ślubna wykonana z koronki kamyków swarovskiego i organtyny
Mistrzyni Krawiectwa
Witamy twórczynię rzeczy niepospolitych! Suknie ślubne górą! :D

Ania

http://uczeremchypl.shoper.pl/

http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/

Stara Gwardia
Pięknie szyjesz :) ps. zły dział na taki wątek :P
Świeżynek
Bardzo dziękuję za docenienie mojej pracy- kocham szyć to moja bajka:)
Mistrzyni Krawiectwa
Witaj!!!Jesteś moim odbiciem lustrzanym jeśli chodzi o pasję!Piękne suknie czekam na więcej i więcej!!!
Stara Gwardia
Wyższa szkoła jazdy. Suknie extra:okok:. Ale chwal się , chwal. To niezła motywacja dla innych a i dla siebie.
Drogie forumowiczki i forumowicze.Moją pasją jest także robienie stroików kwiatowych i pojedyńczych kwiatów do kreacji,szycie desingerskich torebeczek .Bardzo was zachęcam do korzystania z moich usług lub współpracy .w zasadzie wszystko co związane jest z szyciem jest dla mnie wyzwaniem i inspiracją do działania.Mój tel695193855
Administrator
Witaj :)
Proponuję stworzyć własną galerię prac w dziale Nasze Dzieła.
Pięknie szyjesz, widać, że nie szyjesz od dziś - chętnie pooglądamy co jeszcze uszyłaś :)

* Susanna szyje - mój blog :)

Świeżynek
Drogie forumowiczki bardzo dziękuję za ciepłe słowa ,ponieważ w regionie w którym mieszkam nie bardzo jest doceniana praca krawcowej.Ale mimo wszystko nie zrażam się tym i dalej tworzę dla kobiet ,które chcą być piękne i wyjątkowe:)), w tej chwili jestem w trakcie przygotowania2 kreacji na studniówkę.pochwalę się wstępnym przygotowaniem.Kiedy będą gotowe zamieszczę je na forum

Załączone obrazy

Obrazy zostały zmienione. Kliknij przycisk 'Opublikuj' aby zapisać te zmiany!
subtelny róż desingerska torebka suknia przygotowana do miary misterne robienie szczypanek:)
Stara Gwardia
A co to za region, gdzie nie docenia się pracy krawcowej?

2 strony: 1 2 >

Zaloguj się aby napisać odpowiedź.