Wersja do druku

2 strony: 1 2 >

Świeżynek
Pani(e) ADMIN błagam, to nie spam, a list błagalny do moich siostrzyczek i braci

Pomóżcie mi w pisaniu pracy naukowej na temat „Krawiectwo moja pasja, mój zawód”

Ankieta skierowana jest do osób, które w jakiś sposób związane są z krawiectwem.

wystarczy kliknąć i zadziała (można raz wypełnić)
http://www.ebadania.pl/b47950d30a32836b :):)
Jest całkowicie anonimowa. Jej wypełnienie nie potrwa dłużej niż 5 min.

Czy mogę liczyć na Waszą pomoc?:)
Mistrz Krawiectwa
Wypełniłem ankietę dla Celiny, dość ciekawa, zachęcam szanowne koleżanki i kolegów z krawieckiej branży !!

--- Ostatnio edytowane 2010-10-09 00:39:53 przez Wojtek ---
Świeżynek
Wojtek, wielkie dzięki!!!

Mam już 2...ktoś jeszcze mi pomógł i się nie pochwalił....gdziekolwiek jesteś dzięki wielkie i tobie.:):)

Pozdrawiam,
Stara Gwardia
Ja tez juz po:)
Świeżynek
jesteście kochani...mam już 17 ankiet!!! Myślę, że dzięki Wam uda mi się zebrać wymarzoną 50-tkę...
Naprawdę, dziękuję uprzejmie za zaangażowanie.

:)
Stara Gwardia
celino,
wypełniłam ankietę, ale pragnę Cię poinformować, że będziesz miała jednak fałszywe wyniki, ponieważ np w pytaniu 4 nie dałaś możliwości odpowiedzi, że którejś z wymienionych czynności nie robi się w ogóle. Bo ja np robię poprawki, szyję dla rodziny, czasem (rzadko - rzadziej niż raz na m-c) pojedyncze sztuki (dla dzieci) na zamówienie znajomych.
odpowiedź "bardzo rzadko" sugeruje, że jednak czasem to się robi, np naszywanie czegoś na zamówienie, czy wykonanie jakiejś serii odzieży.

Ach, 50 ankiet - czy to nie za mało dla opracowania wiarygodnych obliczeń statystycznych?
Im większa próba, tym mniejszy błąd.
Świeżynek
Bardzo rzadko interpretuję jako prawie wcale lub wcale. Masz rację niektóre pytania mogłam bardziej rozbudować. Uwagi o niedociągnięciach będą zamieszczone w pracy i posłużą przyszłym badaczom do uzyskania jeszcze bardziej wiarygodnych wyników, tak więc jeśli macie jakieś to bardzo proszę o nie. A propos mam już 31 ankiet !!!! Wielkie dzięki, jesteście niesamowite(ci):):):):):):)

Czy mogę prosić jeszcze o tyle samo:):):):):):)
Administrator
Celino ja też wypełniłam ankietę, ten wątek zostanie ale ponieważ założyłaś 2 takie same - jeden muszę usunąć :D
Jestem ciekawa tych badań, jakie wnioski Ci się nasuną. Mam nadzieję że się nimi z nami podzielisz :>

* Susanna szyje - mój blog :)

Stara Gwardia
Bardzo rzadko interpretuję jako prawie wcale lub wcale. Masz rację niektóre pytania mogłam bardziej rozbudować. Uwagi o niedociągnięciach będą zamieszczone w pracy i posłużą przyszłym badaczom do uzyskania jeszcze bardziej wiarygodnych wyników, tak więc jeśli macie jakieś to bardzo proszę o nie.
'bardzo rzadko' to bardzo rzadko, ale jednak się zdarza (sporadycznie).
'wcale' - nigdy nie zdarza się wykonanie czegoś.

Dla mnie to zasadnicza różnica wynikająca z definicji poszczególnych pojęć i logiki. dobrze, że zamieścisz uwagi. :) powodzenia w pisaniu :) napisz nam o swoich wnioskach wyciągniętych z badań. :)
Świeżynek
majątkowe prawa autorskie do pracy będzie miała uczelnia, ale na podstawie prawa prasowego będę mogła zrobić streszczenie, tak więc jak tylko opracuję wyniki, tak nie zapomnę podzielić się wnioskami.
47 ankiet!!! Jest dobrze, bardzo dobrze.... Spodziewałam się większych problemów.
Dzięki wielkie i nie rezygnujcie, ankieta będzie aktywna do 30 października.:):):)

2 strony: 1 2 >

Zaloguj się aby napisać odpowiedź.