Stara Gwardia
![]() |
|
Pytanko jak w temacie, poszukuję grubej wełny parzonej lub bukli ale do tej pory cena za 1mb jaki znalazłam to 39 zł, widzieliście gdzieś może chociaż ciut taniej?
Dziękuję za wszelkie podpowiedzi. ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Niewiele tańsza, ale za to grubsza: http://www.hurtowniatkanin.pl/welna-parzona-p-158.html
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Witam Nie wiem czy poprzedni wpis wyszedł jesli nie to napiszę jeszcze raz jest sklepie (jeśli masz daleko do Zduńskiej Woli czy Sieradza to wyślę próbkę ) czarnej bouclle w fajnej dość gruba cena około 35zł skład 80%wełny lub 70 % nie pamiętam dokładnie, ale jakośc pierwszorzędna napewno będzie długo służyć i oczywiście w sklepach kupisz na metry, co do wełny parzonej uważaj nie kieruj sie ceną często spotykam pseudo "wełnę parzona" która w składzie ma 75% poliakrylonitrol (wł sztuczne) i 25% wełny zawsze spróbuj ją pociągnąć wzdłuż i wszerz co niektóre rozrywają sie (palce przechodzą) wiem że jest firma na podkarpaciu która produkuje prawdziwą wełnę parzoną niestety nawza mi umkneła.
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.