Świeżynek
![]() |
|
Witam wszystkich,
Tak jak moja poprzedniczka "podglądaczem" forum jestem od jakiegoś czasu, a zarejestrowałam się teraz, kiedy już przyszła moja zamówiona maszyna i pewnie za chwilę będę potrzebować pomocy ![]() ![]() ![]() Moja historia jest dość prosta - pewnego sierpniowego dnia wymyśliłam, że skoro moja babcia i mama szyją to może i dam radę się tego nauczyć. I po kilku tygodniach czytania różnych podręczników, stron internetowych i oczywiście Burd (bo niestety mam zboczenie, że zawsze zaczynam od teorii), a także poczynionych pod okiem babci dwóch piżam dla moich chłopaków (męża i synka), stwierdzam, że dobrze wymyśliłam. Obecnie jestem na urlopie macierzyńskim i już wiem, że wykorzystam go w 200%, odkryć dwie pasje w tak krótkim czasie to niezły dar od losu ![]() Pozdrawiam serdecznie i do zobaczenia ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Witam koleżankę z mojego miasta. Będzie można się powymieniać informacjami o dobrze zaopatrzonych, lokalnych sklepach, hurtowniach i pasmanteriach.
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Witaj serdecznie!
Masz rację atmosfera na tym forum jest niesamowita - gdyby nie to, to nigdy bym się nie odważyła ujawnić ![]() ________________________________________________________
Porządek powinien brać przykład z bałaganu i robić się sam. |
|
Świeżynek
![]() |
|
Oj tak
![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Witamy!
I cóż tu o tej atmosferze napisać... Po prostu - fajnie jest! ![]() Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
|
Pogromca spamerów
![]() |
|
witaj ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Agnieszko Witam i nie podlizuj się!!!Trzeba się brać do pracy od dziś,zakasać rękawy (jak maleństwo śpi)szyć,pruć,szyć,fotografować i klikać zdjęcia dla nas ciekawskich koleżanek na forum....Fajnie,że interesujesz się szyciem to wielki skarb uszyć coś dla maluszka (zwłaszcza jeśli to dziewczynka)Ale dla chłopca też dużo można....zobacz w moją galerę!Czekam na pierwsze prace!Pozdrawiam!
|
|
Administrator
![]() |
|
Trinny na prezydenta! Dobrze mówi dziewczyna ![]() ![]() Witaj na forum ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Świeżynek
![]() |
|
-oko babci i mamy -które szyją i znają się na tym to skarb
![]() |
|
Świeżynek
![]() |
|
Popieram. Atmosfera na forum jest bardzo przyjazna, dlatego również przyłączyłam się do tej społeczności. Wczoraj uszyłam błękitną tunikę, jak uda mi się zorganizować dziś sesję w domu to założę wątek z moimi pracami i wam pokażę
![]() |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.