Stara Gwardia
![]() |
|
Wreszcie znalazlam chwile by uszyc cos dla mojej 14 miesiecznej corci ![]() Na pierwszy ogien poszla sukieneczka z Burdy, ktora uszylam z resztki fioletowej tafty i tiulu (jedna warstwa na dolnej czesci sukienki). Tak mi sie spodobalo takie szycie, ze chyba niebawem powstana kolejne uszytki dla mojej ksiezniczki ![]() Zdjecia na modelu niestety kiepskie (niunia nie chciala pozowac :P), na pozostalych troche podciagnelam kolory bo niestety na oryginalach sukienka wyszla bardziej granatowa. --- Ostatnio edytowane 2012-11-28 16:43:43 przez replay --- ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Ależ mała dama z niej! ![]() Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
|
Stara Gwardia
|
|
Słodziutko mała wygląda w tej sukieneczce
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dziekuje dziewczyny ![]() Zdjecia niestety nie oddaja uroku bo niunia sie wiercila wiec proporcje zachwiane... ________________________________________________________
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Swietna modelka
![]() |
|
Stały Bywalec
|
|
niunia słodziutka a sukienka dodaje jej uroku
|
|
Administrator
![]() |
|
Jaka śliczna ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Oj Sus jak ja Ci dziekuje za ten komentarz ![]() ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Paseczek albo taka wstążka, która można układać w kokardy to by mi się widziały ![]() ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dokladnie ![]() Ten material rowniez dla mnie jest wystarczajaco strojny. A kolejna uszyje bo model swietny ![]() ![]() ________________________________________________________
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.