|
Stara Gwardia
![]() |
|
|
Wreszcie znalazlam chwile by uszyc cos dla mojej 14 miesiecznej corci Na pierwszy ogien poszla sukieneczka z Burdy, ktora uszylam z resztki fioletowej tafty i tiulu (jedna warstwa na dolnej czesci sukienki). Tak mi sie spodobalo takie szycie, ze chyba niebawem powstana kolejne uszytki dla mojej ksiezniczki Zdjecia na modelu niestety kiepskie (niunia nie chciala pozowac :P), na pozostalych troche podciagnelam kolory bo niestety na oryginalach sukienka wyszla bardziej granatowa. --- Ostatnio edytowane 2012-11-28 16:43:43 przez replay --- ________________________________________________________
|
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
|
Ależ mała dama z niej! Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
|
|
Stara Gwardia
|
|
|
Słodziutko mała wygląda w tej sukieneczce
|
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
|
Dziekuje dziewczyny Zdjecia niestety nie oddaja uroku bo niunia sie wiercila wiec proporcje zachwiane... ________________________________________________________
|
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
|
Swietna modelka
|
|
|
Stały Bywalec
|
|
|
niunia słodziutka a sukienka dodaje jej uroku
|
|
|
Administrator
![]() |
|
|
Jaka śliczna ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria * Susanna szyje - mój blog |
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
|
Oj Sus jak ja Ci dziekuje za ten komentarz ________________________________________________________
|
|
|
Administrator
![]() |
|
|
Paseczek albo taka wstążka, która można układać w kokardy to by mi się widziały ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria * Susanna szyje - mój blog |
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
|
Dokladnie Ten material rowniez dla mnie jest wystarczajaco strojny. A kolejna uszyje bo model swietny ________________________________________________________
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.

acebook