Wersja do druku

Świeżynek
Witam, mam na imie Dawid,walcze z maszyną niciami i szyciem od miesiąca,czyli od momentu gdy ojciec podarował mi swego łucznika 827 E,jako że mam spore kłopoty z -wymiarowaniem,wykończeniami(w zasadzie całkiem sporo musze sie naumieć)postanowiłem sie zarejestrować i wykorzystać wasze rady do oporu, aczkolwiek nie bawie sie w szycie ubrań póki co,rzuciłem sie na tapicerowanie mojego samochodu,narazie mniejsze taile typu klamki,ramki itp.A nie chce robić partaniny typu zszywacz i jechane ile wlezie,bo kolega tak zrobił i totalnie mi nie podeszło dziurawienie elementów samochodu.

Ojciec mówi że za tą kase co udałem już na materiały i inne potrzebne rzeczy to te klamki tapicer by już zrobił,cóż niestety zaciałem sie w dobrnięciu do celu własnymi siłami i uzyskaniu satysfakcji w stylu "zrobiłem to sam",pozatym przynajmniej mam zajęcie a nie klik,klik na tv cały dzień XD pozdrawiam i mam nadzieje że z waszą pomocą wyjde na ludzi XD
Pozdrawiam XD

Na zdjęciach,front zabudowy głośników,obszywany ręcznie,i rączki drzwi gdzie nastąpił problem typu "nie da sie złożyć,bo materiał doszedł i grubość wzrosła".

Załączone obrazy

Obrazy zostały zmienione. Kliknij przycisk 'Opublikuj' aby zapisać te zmiany!
ręczna robota rączki
Mistrzyni Krawiectwa
Dzień dobry! Walczących z tapicerką też tu mamy parę... :-)

Ania

http://uczeremchypl.shoper.pl/

http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/

Pogromca spamerów
witaj :)
Świeżynek
He też kocham swój samochód sama go myję, odkurzam ale za tapicerkę to się nie brałam. Uszyłam jedynie ochraniacze na pasy (żeby mnie i dziecko po szyjach nie obcierały) i ochronny pokrowiec na środkowy schowek między siedzeniami bo moje dziecko jak wsiada to butami jak w piłkę kopie a mój samochód ma być hm powinien być ładny. A z tą tapicerką to chyba nie zrobiłeś dobrej formy a właściwie siatki figury geometrycznej obszywanego elementu. Ale walcz , walcz.:mysli:
Stara Gwardia
CZeść :)

Zaloguj się aby napisać odpowiedź.